جدیرترین اخبار :
  • بازدید بیش از ۲ هزار تاجر خارجی از نمایشگاه اکسپوی ایران
  • خرد جمعی در منطقه آزاد چابهار، بحران سیل را به تجربه ماندگار تبدیل کرد
  • همکاری نیروی هوایی ارتش برای راه‌اندازی فرودگاه کنارک
  • انتصاب در منطقه آزاد چابهار
  • برندسازی کالای ایرانی در اکسپو 2024
توسط دانشگاه بین المللی منطقه آزاد چابهار برگزار شد؛

برگزاری همایش بین المللی کشاورزی احیاء کننده و تنوع زیستی

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 96/09/25 | تعداد بازید :2818
هفتمین نشست بین المللی "توسعه پایدار: کشاورزی احیاء کننده و تنوع زیستی" با حضور مهمانانی از کشورهای هند، سنگال و زیمبابوه در سالن همایش های بین المللی منطقه آزاد چابهار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد چابهار به نقل از ایرنا، رئیس دانشگاه بین المللی منطقه آزاد چابهار نیز بر عزم راسخ این دانشگاه در خصوص بهره گیری از تخصص و فناوری در زمینه های زیست محیطی و توسعه پایدار خبر داد.

ارسلان دژکام بر حفظ گونه های زیستی با بکارگیری تخصص بین المللی تأکید کرد و همکاری بیشتر نهادهای دولتی و سازمان های مردم نهاد و جوامع محلی را خواستار شد.

وی بیان کرد: محققان کشاورزی پایدار و تنوع زیست محیطی جهان (سنستا) همچنین از ظرفیت‌ ها و پتانسیل های کشاورزی نظیر روش نگهداری و استفاده آب، قنوات بعنوان منبع آبی پایدار و نوع کشت های ارگانیک کشاورزی قصرقند، باهوکلات،چابهاروپیشین سربازدیدن کردند.

رئیس هیات مدیره اکولوژیست و کارشناس اجتماعی، تسهیلگر اجتماعی و رئیس کنسرسیوم جهانی قرقهای بومی در حاشیه این همایش به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: موسسه توسعه پایدار و محیط زیست (سنستا) هفتمین نشست بین المللی خود را با موضوع «توسعه پایدار: کشاورزی احیاء کننده و تنوع زیستی» با شرکت مهمانانی از سه کشور هند، سنگال و زیمبابوه و مسئولان و کارشناسان ایرانی برگزار کرده است.

دکتر محمد تقی فَروَر افزود: مؤسسه توسعه پایدار و محیط زیست (سنستا) یک سازمان مردم نهاد غیر انتفاعی است که بر پایه توسعه پایدار جوامع محلی و مردمان بومی بر اساس فرهنگ، هویت و زیست بوم خودشان و دفاع از حقوق مردمان بومی، استوار است.

وی بیان کرد: منطقه اصلی فعالیت موسسه توسعه پایدار و محیط زیست (سنستا) ایران، آسیای غربی و مرکزی است.

رئیس کنسرسیوم جهانی قرقهای بومی هدف از برگزاری این همایش بین المللی را تبادل اطلاعات، یادگیری و به اشتراک گذاری تجارب در زمینه کشاورزی تجدید پذیر و تنوع زیستی کشاورزی در سطح محلی، ملی، منطقه ای و بین المللی وبررسی پیشرفت در برنامه های کاری گروه تنوع زیستی کشاورزی عنوان کرد.

فَروَر تصریح کرد: تدوین برنامه کار سال 2018، یادگیری ابتکارات و طرح های متنوع ایران و سنستا در زمینه کشاورزی پایدار و تنوع محصولات و اقلام کشاورزی، ارتقاء روش ها برای ایجاد همکاری، اشتراک تجارب و ارتباطات به منظور تقویت شبکه و جامعه تنوع زیستی کشاورزی از دیگر اهداف برگزاری این همایش است.

همایش بین المللی 'کشاورزی احیاء کننده وتنوع زیستی' با برگزاری نشست های تخصصی تا 23 آذر در چابهار ادامه دارد.‌

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل