جدیرترین اخبار :
  • امضای تفاهم‌ نامه همکاری سازمان منطقه آزاد چابهار و دانشگاه صنعتی شریف
  • دانشگاه علمی کاربردی منطقه آزاد چابهار به واحد بین‌الملل استان سیستان و بلوچستان تبدیل می‌شود
  • لبخند رضایت روستاییان و عشایر سیستان و بلوچستان به نخستین نمایشگاه توانمندی‌ها
  • سرمایه گذاری در چابهار معافیت مالیاتی 20 ساله دارد
  • موج‌های مونسونی مهمان سواحل مکران؛ "چابهار" بهترین نقطه موج‌سواری غرب آسیا

راه‌اندازی روش اندازه‌گیری هیستامین صنعت کنسرو ماهی در آزمایشگاه غذا و داروی منطقه آزاد چابهار

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 97/03/22 | تعداد بازید :272
مدیر غذا، دارو و سلامت منطقه آزاد چابهار، گفت: به‌منظور ارتقاء سطح خدمات به تولیدکنندگان صنعت کنسرو ماهی روش اندازه‌گیری هیستامین در آزمایشگاه غذا و دارو و تجهیزات پزشکی سازمان راه‌اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار"سعید علی بزرگ‌زاده"افزود: با توجه به موقعیت جغرافیایی و پتانسیل شهرستان چابهار درزمینهٔ صنایع شیلاتی و اهمیت بررسی میزان هیستامین در آبزیان و فرآورده‌های آن‌که سبب ایجاد حساسیت در مصرف‌کننده می‌شود.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل