جدیرترین اخبار :
  • بندر چابهار، فرصت مقابله با تحریم
  • آغاز به کار دهمین نمایشگاه گردشگری پارس در شیراز
  • تیم منطقه آزاد چابهار قهرمان کریکت باشگاههای سیستان و بلوچستان شد
  • کسب مقام اول جهانی "یسرا سلیمانی" در مسابقات جهانی محاسبات ذهنی ریاضی "چرتکه" 2018 مالزی برای سومین سال پیاپی
  • شیب تند رشد اقتصادی در منطقه آزاد چابهار

راه‌اندازی روش اندازه‌گیری هیستامین صنعت کنسرو ماهی در آزمایشگاه غذا و داروی منطقه آزاد چابهار

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 97/03/22 | تعداد بازید :488
مدیر غذا، دارو و سلامت منطقه آزاد چابهار، گفت: به‌منظور ارتقاء سطح خدمات به تولیدکنندگان صنعت کنسرو ماهی روش اندازه‌گیری هیستامین در آزمایشگاه غذا و دارو و تجهیزات پزشکی سازمان راه‌اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار"سعید علی بزرگ‌زاده"افزود: با توجه به موقعیت جغرافیایی و پتانسیل شهرستان چابهار درزمینهٔ صنایع شیلاتی و اهمیت بررسی میزان هیستامین در آبزیان و فرآورده‌های آن‌که سبب ایجاد حساسیت در مصرف‌کننده می‌شود.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل