جدیرترین اخبار :
  • برگزاری مراسم روز جهانی عصای سفید در منطقه آزاد چابهار
  • اعطای نشان ملی مهتاب و احیای دوخت و دوزهای بومی
  • سرزمین کوه‌های مینیاتوری، جایگزین نفت ایران
  • ایران و هند به اجرای پروژه «احداث بندرگاه چابهار» سرعت می بخشند
  • برتری ورزشکاران چابهاری در مسابقات انتخابی اولین المپیاد استعدادهای برتر ورزش دوومیدانی

راه‌اندازی روش اندازه‌گیری هیستامین صنعت کنسرو ماهی در آزمایشگاه غذا و داروی منطقه آزاد چابهار

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 97/03/22 | تعداد بازید :372
مدیر غذا، دارو و سلامت منطقه آزاد چابهار، گفت: به‌منظور ارتقاء سطح خدمات به تولیدکنندگان صنعت کنسرو ماهی روش اندازه‌گیری هیستامین در آزمایشگاه غذا و دارو و تجهیزات پزشکی سازمان راه‌اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار"سعید علی بزرگ‌زاده"افزود: با توجه به موقعیت جغرافیایی و پتانسیل شهرستان چابهار درزمینهٔ صنایع شیلاتی و اهمیت بررسی میزان هیستامین در آبزیان و فرآورده‌های آن‌که سبب ایجاد حساسیت در مصرف‌کننده می‌شود.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل