جدیدترین اخبار :
  • اجرا و نوسازی مبلمان شهری در منطقه آزاد چابهار
  • رسانه ملی مهمترین ابزار برای نشان دادن و معرفی ظرفیت های سیستان و بلوچستان
  • چابهار پلی راهبردی برای پیوند ملت‌ها و اقتصادهای منطقه
  • در دیدار مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار با مدیرکل صداوسیما استان بر افزایش همکاری و تعامل تاکید شد
  • آغاز مجدد پروازهای بین‌المللی از چابهار
همزمان با فصل مونسون، در منطقه آزاد چابهار برگزار می‌شود؛

نمایشگاه منطقه‌ای صنایع‌دستی، سوغات و هدایا

اقتصادی | تاریخ خبر : 98/04/23 | تعداد بازید :2871
مدیر گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: همزمان با فصل مونسون "نمایشگاه منطقه‌ای صنایع‌دستی، سوغات و هدایا" از ۲۴ تا ۲۹ مردادماه ۹۸ به مدت شش روز در منطقه آزاد چابهار برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار "عدنان حسینی" با اعلام مطلب بالا افزود: این نمایشگاه با مشارکت سازمان، استانداری و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سیستان و بلوچستان در جایگاه میلاد ۲ منطقه آزاد چابهار برگزار و آخرین‌مهلت ثبت‌نام برای شرکت در این نمایشگاه ۵ مردادماه ۹۸ می‌باشد.

حسینی با اشاره به اینکه در حاشیه این نمایشگاه موسیقی سنتی و دیگر برنامه شاد و متنوع فرهنگی و هنری اجرا خواهد شد، اضافه کرد: سازمان منطقه آزاد چابهار اسکان و پذیرایی یک نفر از هر غرفه‌ای را تقبل خواهد کرد.

شایان‌ذکر است در ایام فصل مونسون، با وزش بادهای موسمی از اقیانوس به ساحل، شهرستان‌های چابهار و کنارک هوای معتدل بهاری تا ۳۰ درجه سانتی‌گراد خواهند داشت که مسافران و گردشگران زیادی از اقصی نقاط کشور این منطقه را به‌عنوان مقصد سفرهای تابستانی خود انتخاب می‌کنند.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل