جدیدترین اخبار :
  • بازگشت به چرخه تولید احیای واحد تولیدی، شرکت توسعه بحار تجارت تولید کننده روغن و کنجاله
  • بررسی نظام مسائل مناطق آزاد در نشست دبیر شورای‌عالی با هیأت رئیسه فراکسیون مناطق آزاد مجلس
  • مناطق آزاد، پشتوانه تاب آوری ملی در حوزه سلامت و غذا و دارو در بحران جنگ کشور
  • رفع مسدودی کارت بازرگانی بیش از 40 واحد تولیدی صادرات‌محور در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
  • تاکید دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد بر تسریع در ترخیص کالا از گمرکات مناطق آزاد
مدیر محیط‌زیست سازمان منطقه آزاد چابهار خبر داد؛

نشست تخصصی زیست‌محیطی با کارشناسان جذب مشارکت‌های مردمی

اقتصادی | تاریخ خبر : 96/08/07 | تعداد بازید :3143
مدیر محیط‌زیست سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: این نشست تخصصی باهدف توسعه فرهنگ، تنویر افکار و آموزش‌های زیست‌محیطی در منطقه آزاد چابهار، با کارشناسان حوزه‌های مختلف ازجمله حوزه مشارکت‌های مردمی و حفاظت محیط‌زیست برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار"علی مصطفی‌زاده" با اشاره به اینکه یکی از حلقه‌های مهم زنجیره توسعه پایدار محیط‌زیست فرهنگ‌سازی و جلب و جذب مشارکت‌های مردمی است افزود: فرهنگ‌سازی هدفمند از کم‌هزینه‌ترین راه‌های دستیابی به توسعه پایدار بوده و مدل‌های موفق آن در بسیاری از کشورهای جهان تجربه‌شده است.

وی اضافه کرد: چشم‌انداز رشد و توسعه چابهار با عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران و حضور صنایع مادر و واحدهای تولیدی بزرگ در این منطقه، آشنایی مردم و فرهنگ‌سازی بستر مناسبی جهت ارتقاء شاخص‌های زیست‌محیطی است.

مصطفی‌زاده در ادامه بیان کرد: در کنار انجام تعهدات واحدهای تولیدی و خدماتی و نظارت و پایش مستمر تضمین‌کننده سلامت محیط‌زیست هست.

وی برگزاری جلسه تخصصی کارشناسان دفتر مشارکت‌های مردمی و خروجی مفید این نشست و اخذ تجربیات استان‌ها و نحوه تعامل و توانمندسازی سمن‌ها و تبادل اطلاعات را در همین چارچوب عنوان و از برگزاری همایش سمن‌های زیست‌محیطی استان‌های جنوب شرق کشور به میزبانی منطقه آزاد چابهار در آینده نزدیک خبر داد.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل