جدیدترین اخبار :
  • انتصاب در منطقه آزاد چابهار
  • نشست مدیران سرمایه‌گذاری سازمان‌های مناطق آزاد کشور برگزار شد
  • چرا ایران در حال تقویت روابط خود با آسیای مرکزی است؟
  • قابل قبول نیست که به بهانه صدور بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های خلق‌الساعه، روند تولید و سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد دچار اختلال شود. ما باید این روندها را متوقف کرده و به حمایت قاطع از فعالان اقتصادی بپردازیم.
  • انتصاب در منطقه آزاد چابهار

همایش بین المللی ساحل پیمایی و مریخ نوردی در چابهار برگزار می شود

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 96/11/17 | تعداد بازید :3479
سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: ششمین همایش ملی و اولین همایش بین المللی ساحل پیمایی و مریخ نوردی با همکاری سازمان منطقه آزاد و اداره کل ورزش و جوانان استان سیستان و بلوچستان 19 الی 22 بهمن 96 در چابهار برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار به نقل از ایسنا، "دادکریم بلوچ" افزود: زمستان در چابهار پیام آور بهار است با وجود اینکه فصل زمستان در سرتاسر کشور همراه با بارش شدید باران و برف است اما در چابهار سرشار از هوای بهاری است که موجبات سفر به این منطقه از کشور را فراهم کرده است.

وی بیان کرد: برگزاری ششمین همایش ملی و اولین همایش بین المللی ساحل پیمایی و مریخ نوردی در چابهار خود فرصتی مناسب جهت حضور علاقمندان به طبیعت گردی و تقویت گردشگری طبیعت در بندر چابهار است.

بلوچ اظهار کرد: با توجه به محورهای اصلی این همایش مهم ترین مسئله شناخت بیشتر علاقه مندان و طبیعت دوستان از جاذبه های بی بدیل طبیعی و فراهم ساختن بستری مناسب جهت توسعه گردشگری ورزشی در بندر چابهار است.

کوههای مریخی در امتداد شرقی جاده ساحلی چابهار_گواتر قرار دارند، این کوه های زیبا از نوع رسوبی هستند و به علت فرسایش سریع در برابر باد و باران به شکل دندانه و پر از لبه چاک های مکرر درآمده اند که بومیان منطقه به سبب شکل غیر عادی شان از آن ها به عنوان کوه های کلانی و آریا (مینیاتوری) و مریخی نیز یاد می کنند.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل