جدیدترین اخبار :
  • راه‌آهن چابهار - زاهدان تا سال آینده تکمیل می‌شود
  • همتی: بروکراسی اداری و مشکلات پیش روی سرمایه گذاران چابهار حل می‌شود
  • فیلم | مناطق آزاد تجارت با کشورهای همسایه را در اولویت قرار بدهند
  • فیلم | آماده‌سازی زیرساخت‌ها در مناطق آزاد باید اولویت مدیران باشد
  • وزیر اقتصاد و دارایی: برای فشار حداکثری برنامه داریم
به همت تیم حفاظت از اراضی ملی منطقه آزاد چابهار صورت گرفت؛

آزادسازی بیش از ۴ هکتار از اراضی ملی در چابهار/ فعالیت شبانه روزی تیم حفاظت در ایام نوروز ۱۴۰۲

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 2/01/02 | تعداد بازید :1196
معاون عمرانی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد چابهار از آزادسازی بیش از ۴ هکتار از اراضی ملی به همت تیم حفاظت این منطقه آزاد در چابهار خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار، عبدالحکیم آصفی با اعلام این خبر گفت: در ۱۰ روز گذشته، تیم حفاظت از اراضی ملی منطقه آزاد چابهار موفق به بازگرداندن بیش از ۴ هکتار زمین تصرفی به بیت‌المال شده است.

وی ادامه داد: با تمهیدات انجام شده از سوی این معاونت جهت حراست از اراضی ملی، کشیک‌های نوروزی به صورت شبانه روزی از تاریخ ۲۰ اسفند ماه ۱۴۰۱ تعیین و شروع به کار کرده‌اند.

به گفته آصفی، ۳۵ نیروی انسانی با اختیارات قانونی برای برخورد و جلوگیری از هرگونه تصرفی از حصارکشی گرفته تا تسطیح زمین به همراه ۶ دستگاه خودروی سبک در قالب ۵ گروه مشغول پایش محدوده منطقه آزاد هستند.

معاون عمرانی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد چابهار در پایان خاطر نشان کرد: تیم حفاظت از اراضی ملی منطقه آزاد چابهار به هیچ فرد زمین خوار و سودجویی اجازه دخل و تصرف در اموال عمومی و ملی را به ویژه در ایام نوروز، نخواهد داد.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل