جدیدترین اخبار :
  • تأکید سازمان منطقه آزاد چابهار بر حمایت از هنر و سینمای بومی؛ تجلیل از پیشکسوتان و فعالان عرصه فیلم و سینما
  • کریدور راهبردی چابهار–میلک؛ دروازه اتصال اقیانوس هند به افغانستان و آسیای مرکزی و ضرورت تسریع در تکمیل شبکه ریلی شرق کشور
  • شرکت سرمایه‌گذاری، توسعه تجارت و صیدصنعتی در مسیر حمایت از جامعه صیادی و تأمین پایدار محصولات آبزی مورد نیاز بازار
  • معرفی برگزیدگان مسابقه ملی طراحی و معماری باغ تیس
  • تکمیل اتصال ریلی راهبردی ایران در مسیر تجارت منطقه‌ای؛ چابهار در کانون کریدور شمال–جنوب

نشست شورای آموزش و پرورش منطقه برگزار شد

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 2/11/06 | تعداد بازید :1744
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: آموزش و پرورش در ساختار توسعه کشور، به عنوان اساس پیشرفت و ترقی کشور به حساب می‌آید و نقش مهمی در برنامه‌های توسعه اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی دارد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار مهندس امير مقدم رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار و رئيس شورای آموزش و پرورش منطقه آزاد چابهار در جلسه این شورا ضمن تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رجب و ایام فرخنده و میلاد با سعادت حضرت امام علی علیه السلام با ابراز خرسندی از گزارش ارتقا شاخص‌های آموزشی شهر چابهار، اظهار کرد: رسالت سازمان و ماموریت اولیه آن توجه به تربيت سرمایه انسانی است. 

امیرمقدم در اين جلسه گفت: اقدامات خوبی انجام شده اما می طلبد گام های بزرگ و اساسی در جهت شکوفایی و ارتقای شاخص های استاندارد برداریم.

مدیرعامل سازمان همچنین توضیح داد: برای نیل به این هدف به برنامه ای مشخص و مصوب نیاز است تا سال آینده یک سال پر رونقی از لحاظ شاخص های اموزشی باشد زیرا مدرسه اصلی‌ترین نهاد اجتماعی، کانون مهم تعلیم، دانایی، توانایی و خلاقیت است که می‌تواند با تربیت نیروهای ماهر و مستعد، در توسعه همه جانبه نقش بسزایی ایفا کند.

وی در ادامه عنوان کرد: سازمان در سال ۱۴۰۲ رویکردی متفاوت به مقوله‌ ساخت زیرساخت های آموزشی داشت و آن ساخت و ايجاد مدارس استثنایی بود و همچنین راه اندازی مدرسه دانا و توانا دخترانه و دانا و توانا شماره ۲، توسعه فضای سبز، زمین چمن، معلم سرا، سالن های اجتماعات و آزمون، و مسائل حوزه های فرهنگی را در دستور کار به عنوان پروژه های عمرانی قرار دادیم و آمادگی داریم در سال ۱۴۰۳ در قالب یک بودجه مشخص در کنار آموزش و پرورش روند رشد مدرسه سازی، بالا بردن سرانه های آموزشی و حتی ورزشی را ان شاءالله تا پیش از پایان دولت سیزدهم شاهد باشیم.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل