جدیدترین اخبار :
  • توسعه حمل و نقل شهری با واردات ۵۰۰ تاکسی‌ برقی در چابهار
  • دستورالعمل قراردادهای مشارکت عمومی و خصوصی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی ابلاغ شد
  • رونق تولید و صادرات دریامحور از هدف‌های مهم صنایع منطقه آزاد چابهار است
  • سال 1404 پيشران تحولات در مناطق آزاد و ويژه اقتصادي
  • مرز ریمدان نقطه اتصال اروپا، ترکیه و ایران به پاکستان و چین
توسط مدیریت محیط زیست سازمان منطقه آزاد چابهار صورت گرفت؛

پاکسازی و پایش دریا، سواحل و اراضی منطقه آزاد چابهار

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 96/07/10 | تعداد بازید :4887
مدیر محیط سازمان منطقه آزاد چابهار از طرح هفتگی پاکسازی و پایش دریا، سواحل و اراضی منطقه خبرداد و افزود: این طرح در راستای فرهنگ سازی، حفاظت از محیط زیست و جلب مشارکت های مردمی با پاکسازی از تفرجگاه پلاژساحلی و خلیج تیس آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد چابهار "علی مصطفی زاده" اضافه کرد: در نخستین هفته از آغاز این طرح کارکنان سازمان، فعالان حوزه محیط زیست، پاکبانان شرکت خدماتی گلبان، گردشگران، جامعه صیادی، اداره محیط زیست و موسسات مردم نهاد شهرستان چابهار مشارکت داشتند.
وی اظهار داشت: در این طرح محدوده منطقه آزاد چابهار را به چند قسمت شامل: روستای تاریخی تیس، کوهها و ارتفاعات تیس، اماکن تفریحی و تفرجگاه ها، سواحل، خلیج تیس و اراضی منطقه آزاد چابهار تقسیم کرده ایم که به تناوب در هفته به اجرا درمی آید.
مصطفی زاده خاطر نشان ساخت: علاوه بر پاکسازی قسمت های مختلف منطقه آزاد چابهار نمونه برداری و پایش آبهای ساحلی از نظر آلودگی های مختلف توسط اداره محیط زیست شهرستان چابهار صورت می پذیرد.
شایان ذکراست در این طرح بیش از 50 نفراز دوستداران و فعالان محیط زیست حضور داشتند.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل