جدیدترین اخبار :
  • ارمنستان علاقمند به ترانزیت از مسیر چابهار است
  • چابهار ایستگاه مشترک توسعه همکاری ایران و ارمنستان
  • سفیر ارمنستان با مدیرعامل منطقه آزاد چابهار دیدار کرد
  • درخواست سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد چابهار به ۶۰۱ هزار میلیارد ریال رسید
  • مرز ریمدان نقش مهمی در پیوند ایران با کریدور بین‌المللی چین - پاکستان دارد

کشتی 27.5 هزار تنی شکر خام هند در چابهار پهلو گرفت

اقتصادی | تاریخ خبر : 98/01/28 | تعداد بازید :3549
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 11 سیستان و بلوچستان گفت: نخستین کشتی در سال جدید به نام «شیما نامی استار» از هندوستان با ظرفیت 27 هزار و 500 تن شکر خام در بندر چابهار پهلو گرفت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار غلامعلی گنجعلی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به موقعیت راهبردی بندر چابهار اظهار داشت: این محموله به منظور تامین نیاز کارخانجات قند و شکر داخل کشور وارد شده است.
وی بیان کرد: با توجه به نگاه ویژه دولت تدبیر و امید به محور شرق کشور بویژه بندر چابهار و در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی، این بندر می تواند نفش موثری در تامین کالاهای اساسی و ضروری مورد نیاز کشور ایفا کند.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 11 سیستان و بلوچستان بیان کرد: اختصاص کشتی به بندر چابهار می تواند زمینه بهره برداری از مزایای جغرافیایی مناسب و نقش بسزا و راهبردی این بندر در توسعه و رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال در استان را فراهم کند.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل