جدیدترین اخبار :
  • گزارش عملکرد ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۳ سازمان منطقه آزاد چابهار
  • نقش مناطق آزاد در دیپلماسی اقتصادی ایران
  • یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مناطق آزاد، توسعه همکاری‌های اقتصادی با کشورهای همسایه است، کیش می‌تواند به هاب منطقه‌ای تبدیل شود
  • تلاش‌های نخستین واحد تولیدکننده فریم عینک ایران در چابهار برای خودکفایی
  • گامی جدید در روابط کابل و دهلی نو؛ گفتگو درباره گسترش روابط تجاری از طریق بندر چابهار
مدیر امور گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار عنوان کرد؛

آغاز پخش "سفرنامه چابهار" از شبکه یک سیما

گردشگری | تاریخ خبر : 96/08/09 | تعداد بازید :6992
مدیر امور گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: پخش "سفرنامه چابهار" از گروه اجتماعی شبکه اول سیمای جمهوری اسلامی ایران آغازشده است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار "طاهره شهرکی" افزود: برنامه "سیمای خانواده" از تولیدات گروه اجتماعی شبکه اول سیما هست که به‌طورمعمول از شنبه تا پنج‌شنبه هر هفته از ساعت ۱۲ تا ۱۴ پخش می‌شود و روزانه بخشی از آن در یک آیتم پنج‌دقیقه‌ای به معرفی زندگی اجتماعی مردم و جاذبه‌های گردشگری یکی از مناطق ایران اختصاص دارد و از روز چهارشنبه ۴ تا پنج‌شنبه ۱۲ آبان ماه هرروز یک قسمت از سفرنامه چابهار از این برنامه پخش می‌شود.
وی اضافه کرد: این برنامه با همکاری سازمان منطقه آزاد چابهار با موضوعات اجتماعی ازجمله آداب، رسوم، پوشاک غذاهای محلی، مشاغل و جاذبه‌های گردشگری چابهار تولیدشده است.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل