جدیدترین اخبار :
  • انتصاب در منطقه آزاد چابهار
  • نشست مدیران سرمایه‌گذاری سازمان‌های مناطق آزاد کشور برگزار شد
  • چرا ایران در حال تقویت روابط خود با آسیای مرکزی است؟
  • قابل قبول نیست که به بهانه صدور بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های خلق‌الساعه، روند تولید و سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد دچار اختلال شود. ما باید این روندها را متوقف کرده و به حمایت قاطع از فعالان اقتصادی بپردازیم.
  • انتصاب در منطقه آزاد چابهار

حضور صنعتگران منطقه آزاد چابهار در نمایشگاه "تفتان تا مکران" تهران / نمایش جلوه‌های زیبای سیستان و بلوچستان

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 98/06/04 | تعداد بازید :3146
مدیر گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار از حضور صنعتگران سوزن‌دوزی منطقه در نمایشگاه "تفتان تا مکران" تهران خبر داد و افزود: این نمایشگاه از یکم تا دوازدهم شهریورماه ۹۸ در خانه هنرمندان تهران با حضور عکاسان برجسته کشور باهدف نمایش جلوه‌های زیبای سیستان و بلوچستان و فروش محصولات و درآمد حاصل ازآن‌جهت توانمندسازی بانوان هنرمند استان در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار"عدنان حسینی"با اعلام مطلب بالا اضافه کرد: بانوان سوزن منطقه آزاد چابهار در آئین افتتاحیه این نمایشگاه به‌صورت زنده به اجرای سوزن‌دوزی و طراحی نقش حنا، استعداد، خلاقیت و احساس هنر خود را به رخ همگان کشاندند.

حسینی بیان کرد: در آیین افتتاحیه نمایشگاه رئیس خانه هنرمندان ایران، رئیس هیئت‌مدیره انجمن ملی عکاسان ایران، هانیه توسلی بازیگر، اصغر فرهادی کارگردان و دیگر چهره‌های هنری مانند سیف اله صمدیان، حسن غفاری و امیرعلی جوادیان نیز حضور یافتند.

وی خاطرنشان ساخت: جذابیت‌های فرهنگی و هنری سیستان و بلوچستان می‌تواند آن را به بهترین مقصد گردشگری برای مردم کشورمان تبدیل کند.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل