جدیدترین اخبار :
  • مجلس برای اجرایی شدن قوانین مناطق آزاد و ویژه اقتصادی تلاش کند
  • مناطق آزاد باید برای دوران پساتحریم یا عدم توافق آماده باشند، به‌دنبال ایجاد مناطق آزاد مشترک با کشورهای همسایه هستیم
  • تأکید بر نقش محوری دانشگاه در توسعه منطقه‌ای
  • مسیر توسعه مناطق آزاد با همکاری دولت، مجلس و بخش خصوصی ادامه خواهد یافت
  • چابهار میزبان اعضای فراکسیون نظارت بر مناطق آزاد و ویژه اقصادی مجلس

دریافت قسط اول ۳۰۰ میلیارد تومانی برای خط آهن چابهار- زاهدان تا چند روز آینده/ خط آهن چابهار- زاهدان تا سال ۱۴۰۰ افتتاح می شود

اقتصادی | تاریخ خبر : 98/09/27 | تعداد بازید :2325
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: قسط اول مصوبه ۳۰۰ میلیون یورویی مقام معظم رهبری که قرار است از محل صندوق توسعه ملی به خط آهن چابهار- زاهدان اختصاص پیدا کند به مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان تا چند روز آینده پرداخت می شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، خیرالله خادمی درباره آخرین وضعیت دریافت مبلغی از مصوبه ۳۰۰ میلیون یورویی مقام معظم رهبری در خط آهن چابهار- زاهدان که قرار است از محل صندوق توسعه اختصاص پیدا کند، اظهارداشت: رایزنی‌ها در این باره با بانک مرکزی انجام شده است و اولین قسط آن تا چند روز آینده به مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان توسط بانک مرکزی به بانک عامل که بانک مسکن است پرداخت شود.

وی با بیان اینکه ‌امیدواریم این رقم تا۱۰ روز آینده اختصاص پیدا کند، ادامه داد: از زمانی که رهبری مصوبه مذکور را صادر کردند تعداد تجهیزات در خط آهن چابهار- زاهدان از ۵۰۰ دستگاه به ۷۵۰ دستگاه افزایش یافت.

وی با اشاره به پیمانکاری قرارگاه خاتم در این پروژه گفت: برای رسیدن به زمان برنامه‌ریزی این پروژه باید ۱۵۰۰ دستگاه ماشین‌آلات داشته باشیم تا بتوان خط یاد شده را سال ۱۴۰۰ افتتاح کرد.
پیش از این مقام معظم رهبری دستور دادند ۳۰۰ میلون یورو از محل صندوق توسعه به خط آهن چابهار- زاهدان اختصاص پیدا کند.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل