جدیدترین اخبار :
  • دانشگاه بین‌المللی به دوران طلایی خود بازمی‌گردد
  • در مسیر توسعه دیپلماسی اقتصادی و تقویت همکاری‌های بین دستگاهی، سفر هیأت عالیرتبه اقتصادی به چابهار
  • اتصال چابهار به شبکه ریلی و کریدورهای ترانزیتی تا چند ماه آینده
  • بازدید مدیرعامل سازمان منطقه آزاد از اداره کل گمرک چابهار
  • چابهار بسیار فراتر از وضعیت فعلی ظرفیت دارد
مدیر گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار:

پنج اثر برتر صنعتگران خلاق دارای اصالت با قابلیت فروش در بازارهای داخلی و خارجی برگزیده شدند

اقتصادی | تاریخ خبر : 99/04/02 | تعداد بازید :5038
مدیر گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: با همکاری سازمان و اداره کل ميراث‌ فرهنگی، صنایع‌دستی، و گردشگری آثار صنعتگران برتر خلاق و دارای اصالت جهت فروش در بازارهای داخلی‌ و خارجی برگزیده شدند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار عدنان حسینی افزود: پس از ارزیابی تیم داوری و کارشناسی بر روی تعداد ۴۰ اثر ارسالی صنایع‌دستی توسط صنعتگران و با در نظر گرفتن معیارهای اصلی اعلام شده به لحاظ استفاده از مواد اولیه طبیعی برگشت‌پذیر به طبیعت، کیفیت مطلوب و زیبایی‌شناسی متناسب در ساخت اثر، کاربردی بودن محصول با قابلیت فروش در بازارهای داخلی و خارجی، اصالت اثر، خلاقیت و نوآوری، تعداد ۵ اثر برتر و به ترتیب اولویت معرفی شدند.

حسینی اضافه کرد: نفراول، فریبا اکرمی برای طراحی و تولید کننده کیف چرمی سوزندوزی، نفر دوم رسول‌بخش بهار برای طراحی و تولید اثر دستی کشتی چوبی، نفر سوم عبدالباسط پروین برای طراحی و تولید اثر صنایع دستی خمره سفالی، نفر چهارم سمیرا رئیسی برای طراحی و تولید اثر صنایع دستی رانر سوزن دوزی تلفیقی با پارچه قلمکار اصفهان و نفر پنجم الناز دلوشی برای طراحی و تولید اثر صنایع دستی لباس سوزن‌دوزی معرفی شدند.

 

 

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل