جدیرترین اخبار :
  • چراغ سبز اساسی ازبکستان به ایران برای پیوستن به پروژه هند- ایران- افغانستان در بندر چابهار
  • دیدار سفیر طالبان با رئیس مناطق آزاد تجاری - صنعتی و بنادر ایران
  • نشست مشورتی ایران و هند: تاکید بر همکاری‌های دوجانبه و بازسازی افغانستان
  • منطقه آزاد چابهار متعهد به حفظ و مرمت آثار تاریخی و فرهنگی است، سالانه بیش از یک میلیون گردشگر به چابهار و سواحل مَکُران سفر می‌کنند
  • ارائه گزارش آمار صادرات و واردات در وبسایت رسمی تمامی سازمان‌های مناطق آزاد کشور
عدنان حسینی:

پخت ۱۳۰ نوع غذای سنتی مکران در منطقه آزاد چابهار استانداردسازی شد

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 99/04/17 | تعداد بازید :3889
مدیر گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: پخت ۱۳۰ نوع غذای سنتی منطقه مکران توسط سازمان استانداردسازی شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار عدنان حسینی افزود: در نشستی با حضور محمد صارمی کارشناس آشپزی و سر داور ملی غذا و کارشناسان بومی و محلی، استاندارد پخت تعداد ۱۳۰ نوع از غذاها، نان‌ها، دسرها، شیرینیجات و ترشی‌های بومی محلی مناطق جنوبی و ساحلی استان جهت معرفی و توسعه گردشگری خلاق غذا تعیین شد.

حسینی اضافه کرد: در این جلسه همچنین غذاهای قدیمی مناطق مختلف بلوچستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی بیان کرد: این اقدام سازمان منطقه آزاد چابهار در راستای توسعه برندینگ گردشگری غذا و توسعه کسب‌وکارهای محلی صورت گرفته است.

شایان‌ذکر است به‌زودی اولین کتاب آشپزی غذاهای سنتی مکران چاپ و در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل