جدیدترین اخبار :
  • سرمایه گذاری یک هزار میلیارد تومانی توسط بخش خصوصی در منطقه آزاد چابهار
  • واردات خودرو به مناطق آزاد با انقلابی جدید
  • تاکید دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد بر تسریع در احداث دهکده ورزشی «پیل‌بند» چابهار
  • ایجاد منطقه آزاد مشترک موجب توسعه روابط اقتصادی و تجاری ایران و پاکستان می‌شود
  • با حضور دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد؛ بزرگترین کارخانه تولید کنسرو تن ماهی کشور در چابهار کلنگ‌زنی شد / بازدید و افتتاح چند طرح تولیدی، صنعتی، کشاورزی و عمرانی در چابهار
عدنان حسینی:

پخت ۱۳۰ نوع غذای سنتی مکران در منطقه آزاد چابهار استانداردسازی شد

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 99/04/17 | تعداد بازید :4401
مدیر گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: پخت ۱۳۰ نوع غذای سنتی منطقه مکران توسط سازمان استانداردسازی شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار عدنان حسینی افزود: در نشستی با حضور محمد صارمی کارشناس آشپزی و سر داور ملی غذا و کارشناسان بومی و محلی، استاندارد پخت تعداد ۱۳۰ نوع از غذاها، نان‌ها، دسرها، شیرینیجات و ترشی‌های بومی محلی مناطق جنوبی و ساحلی استان جهت معرفی و توسعه گردشگری خلاق غذا تعیین شد.

حسینی اضافه کرد: در این جلسه همچنین غذاهای قدیمی مناطق مختلف بلوچستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی بیان کرد: این اقدام سازمان منطقه آزاد چابهار در راستای توسعه برندینگ گردشگری غذا و توسعه کسب‌وکارهای محلی صورت گرفته است.

شایان‌ذکر است به‌زودی اولین کتاب آشپزی غذاهای سنتی مکران چاپ و در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل