جدیدترین اخبار :
  • از وابستگی به پاکستان تا اتحاد با ایران؛ چابهار، کلید امنیت اقتصادی افغانستان
  • تقویت همکاری‌های اقتصادی یزد و چابهار با محوریت بندر خشک پیشگامان
  • آمادگی استان جهت تسهیل سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در چابهار/ توسعه سواحل مکران از تاکیدات رهبر معظم انقلاب و برنامه هفتم توسعه/ بررسی زمینه‌های سرمایه‌گذاری فعالان اقتصادی یزد در چابهار/ تشکیل دبیرخانه مشترک یزد و چابهار جهت توسعه سواحل مکران
  • چابهار؛ گنج پنهان ایران که نقشه تجارت اوراسیا را دگرگون می‌کند
  • ۵ پیشنهاد کلیدی ایران برای توسعه همکاری‌های ترانزیتی و لجستیکی
عدنان حسینی:

پخت ۱۳۰ نوع غذای سنتی مکران در منطقه آزاد چابهار استانداردسازی شد

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 99/04/17 | تعداد بازید :4448
مدیر گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: پخت ۱۳۰ نوع غذای سنتی منطقه مکران توسط سازمان استانداردسازی شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار عدنان حسینی افزود: در نشستی با حضور محمد صارمی کارشناس آشپزی و سر داور ملی غذا و کارشناسان بومی و محلی، استاندارد پخت تعداد ۱۳۰ نوع از غذاها، نان‌ها، دسرها، شیرینیجات و ترشی‌های بومی محلی مناطق جنوبی و ساحلی استان جهت معرفی و توسعه گردشگری خلاق غذا تعیین شد.

حسینی اضافه کرد: در این جلسه همچنین غذاهای قدیمی مناطق مختلف بلوچستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی بیان کرد: این اقدام سازمان منطقه آزاد چابهار در راستای توسعه برندینگ گردشگری غذا و توسعه کسب‌وکارهای محلی صورت گرفته است.

شایان‌ذکر است به‌زودی اولین کتاب آشپزی غذاهای سنتی مکران چاپ و در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل