جدیرترین اخبار :
  • ورود لوازم خانگی کره ای به کلیه مناطق آزاد ممنوع است
  • بزرگراه چابهار کنارک طی چهار قطعه در حال احداث است
  • برگزاری دوره های آموزشی در مدرسه عالی و صنایع خلاق مکران منطقه آزاد چابهار
  • گام‌های هند برای عملیاتی شدن بندر چابهار
  • برگزاری دوره های آموزشی کارگاههای کوچک ، تحولات بزرگ در چابهار
عدنان حسینی:

پخت ۱۳۰ نوع غذای سنتی مکران در منطقه آزاد چابهار استانداردسازی شد

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 99/04/17 | تعداد بازید :1999
مدیر گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: پخت ۱۳۰ نوع غذای سنتی منطقه مکران توسط سازمان استانداردسازی شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار عدنان حسینی افزود: در نشستی با حضور محمد صارمی کارشناس آشپزی و سر داور ملی غذا و کارشناسان بومی و محلی، استاندارد پخت تعداد ۱۳۰ نوع از غذاها، نان‌ها، دسرها، شیرینیجات و ترشی‌های بومی محلی مناطق جنوبی و ساحلی استان جهت معرفی و توسعه گردشگری خلاق غذا تعیین شد.

حسینی اضافه کرد: در این جلسه همچنین غذاهای قدیمی مناطق مختلف بلوچستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی بیان کرد: این اقدام سازمان منطقه آزاد چابهار در راستای توسعه برندینگ گردشگری غذا و توسعه کسب‌وکارهای محلی صورت گرفته است.

شایان‌ذکر است به‌زودی اولین کتاب آشپزی غذاهای سنتی مکران چاپ و در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل