جدیدترین اخبار :
  • انتصاب در منطقه آزاد چابهار
  • نشست مدیران سرمایه‌گذاری سازمان‌های مناطق آزاد کشور برگزار شد
  • چرا ایران در حال تقویت روابط خود با آسیای مرکزی است؟
  • قابل قبول نیست که به بهانه صدور بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های خلق‌الساعه، روند تولید و سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد دچار اختلال شود. ما باید این روندها را متوقف کرده و به حمایت قاطع از فعالان اقتصادی بپردازیم.
  • انتصاب در منطقه آزاد چابهار
عبدالرحیم کردی؛

منطقه آزاد چابهار صاحب ایرلاین اختصاصی می شود

اقتصادی | تاریخ خبر : 96/10/05 | تعداد بازید :2949
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: موافقت اصولی برای خرید سه فروند هواپیمای تشریفاتی و ثبت شرکت آساجت منطقه آزاد چابهار در تهران انجام شده است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار به نقل از ایسنا عبدالرحیم کردی در شورای گردشگری چابهار افزود: منطقه آزاد چابهار با توجه به ظرفیت و پتانسیل هایی که دارد می تواند بر اقتصاد محلی تاثیر گذار باشد .

وی بیان کرد: ایجاد زیرساخت های گردشگری مانند هتل و مراکز اقامتی، پذیرایی و تفریحی در سال جاری در اولویت های کاری منطقه آزاد چابهار است.

کردی گفت: به زودی ایرلاین جدید با محوریت چابهار برای کاهش هزینه ها سفر برای مسافران و گردشگرانی که این منطقه را به عنوان مقصد سفر انتخاب می کنند راه اندازی خواهد شد.

مدیرعامل منطقه آزاد در ادامه اظهار کرد: پس از خرید سه فروند هواپیمای اختصاصی توسط منطقه آزاد چابهار علاوه بر پروازهای داخلی، پروازهای خارجی به دبی، مسقط، کراچی و کابل نیز انجام خواهد شد.

وی افزود: از زمانی که استان به عنوان مقصد گردشگری معرفی شده است، شاهد ورود گردشگران داخلی و خارجی زیادی به استان و به ویژه به بندر تفریحی و گردشگری چابهار بوده ایم.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل