جدیدترین اخبار :
  • فرصت طلایی ایران در نظم جدید اقتصادی آسیا
  • هند در حال بررسی گام بعدی خود پس از لغو معافیت تحریمی بندر چابهار است/ دهلی‌نو حتما با «ترامپ» در این‌باره مذاکره کرده، اما کاخ سفید می‌خواهد هند را تحت فشار بگذارد / همه چیز به نفع چین تمام خواهد شد
  • واردات خودروهای بالای ۲۵۰۰ سی‌سی به منطقه آزاد چابهار آزاد شد
  • قصه پنج دختر ایرانی که می‌خواستند دلفین باشند
  • اولویت سرمایه‌گذاری در منطقه منفصله ریمدان وابسته به منطقه آزاد چابهار با جامعه محلی است

مشاور رئیس‌جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد وارد چابهار شد

اقتصادی | تاریخ خبر : 0/01/08 | تعداد بازید :2109
مشاور رئیس‌جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور به همراه جمعی از معاونین دبیرخانه وارد چابهار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل منطقه آزاد چابهار حمیدرضا مومنی مشاور رئیس‌جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد کشور در یک سفر دوروزه با استقبال عبدالرحیم کردی مدیرعامل، اعضای هیئت‌مدیره، معاونین و مدیران سازمان منطقه آزاد چابهار وارد چابهار شد.

بازدید از پروژه‌های زیربنایی و زیرساختی بزرگراه چابهار، صنایع بزرگ فولاد مکران و پتروشیمی نگین مکران و شرکت در جلسه شورای اداری و نشست با فعالین اقتصادی منطقه آزاد چابهار از مهم‌ترین برنامه‌های سفرایشان و هیئت همراه به چابهار هستند.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل