جدیدترین اخبار :
  • مجوز ۱۵ طرح سرمایه‌گذاری خارجی در منطقه آزاد چابهار صادر شد
  • مکران، قطب سوم پتروشیمی ایران، تحولی در صنعت و اشتغال‌زایی ملی
  • ۴هدف کلیدی ایران برای توسعه مَکُران
  • دیدار وزرای امور خارجه هند و ایران در مسقط؛ عراقچی: ایران و هند مصمم به همکاری در بندر چابهار هستند
  • مناطق آزاد، صادرات محور می‌شوند، ایجاد دستیار هوش مصنوعی برای مناطق آزاد
در دیدار «امیرعبداللهیان» با «سعید محمد» تاکید شد؛

آمادگی کامل وزارت خارجه برای جذب سرمایه خارجی در مناطق آزاد

اقتصادی | تاریخ خبر : 0/08/10 | تعداد بازید :1690
در دیدار وزیر امور خارجه با مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی بر آمادگی کامل وزارت خارجه برای جذب سرمایه خارجی در مناطق آزاد کشور تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار، به از فرینا، سعید محمد در دیدار با حسین امیرعبداللهیان به آخرین تحولات و پیشرفت های مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی کشور و ظرفیت‌های فراوان موجود اشاره کرد و زمینه‌های گسترده همکاری و سرمایه گذاری در این مناطق را برشمرد.

مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی با تشکر از تلاش‌های وزارت امور خارجه خواستار مساعدت بیش از پیش این وزارتخانه برای ایجاد و گسترش همکاری با دیگر کشورها جهت حضور فعال و سرمایه گذاری در این مناطق شد.

وزیر امور خارجه نیز در این دیدار یکی از مهمترین اهداف سیاست خارجی دولت سیزدهم را بسط و گسترش همه جانبه مناسبات اقتصادی و تجاری با دیگر کشورها به ویژه کشورهای همسایه دانست و گفت: با توجه به برنامه ارایه شده به مجلس شورای اسلامی مبنی بر استفاده از ظرفیت‌های دستگاه دیپلماسی کشور برای ارتقای همکاری‌های اقتصادی با دیگر کشورها در صدد تقویت بخش‌های اقتصادی وزارت خارجه و نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور برآمده‌ایم.  

حسین امیرعبداللهیان با اشاره به علاقه‌مندی برخی کشورها برای سرمایه گذاری در مناطق آزاد تجاری و اقتصادی کشور از جمله ظرفیت‌های فراوان در میان ایرانیان عزیز خارج از کشور، بر آمادگی کامل وزارت امور خارجه در تقویت همکاری‌ها و جذب سرمایه خارجی در مناطق آزاد کشور تاکید کرد.

در این جلسه مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر خارجه نیز حضور داشت.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل