جدیدترین اخبار :
  • چابهار، قطب تولید و صادرات دریامحور؛ توسعه صنایع و مزیت‌های لجستیکی
  • برنامه‌هایی در جهت توسعه تعاملات تجاری با اوراسیا | چابهار، کانون جدید سرمایه‌گذاری در ایران
  • گام بلند نخستین تولیدکننده فریم عینک ایران در مسیر خودکفایی
  • مرز ریمدان نقطه اتصال اروپا، ترکیه و ایران به پاکستان و چین
  • تأکید بر گسترش همکاری ایران و ترکیه در بخش مناطق آزاد
معاون عمرانی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد چابهار خبر داد:

توسعه خدمات عمرانی چابهار با هم افزایی ظرفیت ها و هماهنگی های بین بخشی

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 2/02/18 | تعداد بازید :841
معاون عمرانی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد چابهار در نخستین جلسه شورای هماهنگی و توسعه طرح های عمرانی این منطقه در سال جدید گفت: توسعه خدمات عمرانی در چابهار با هم افزایی ظرفیت ها و هماهنگی بین بخشی سرعت می گیرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد چابهار، عبدالحکیم آصفی در نخستین جلسه شورای هماهنگی و توسعه طرح های عمرانی منطقه آزاد چابهار در سال 1402 که با حضور مدیران دستگاه های اجرایی شهرستان چابهار در محل دفتر معاونت عمرانی و زیربنایی این منطقه برگزار شد، گفت: مهم ترین هدف تشکیل شورا، افزایش ظرفیت ها و ارتقا هماهنگی های بین بخشی در محدوده منطقه آزاد در زمینه اجرای پروژه های عمرانی و شهرسازی است.

وی ضمن تشریح برخی از مسوولیت های سازمان منطقه آزاد چابهار افزود: در سال 1402، توسعه زیرساخت های منطقه درراستای ارتقای رفاه و آسایش شهروندان مهم ترین راهبرد تعیین شده سازمان منطقه آزاد چابهار است.

معاون عمرانی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد چابهار با اشاره به در حال اجرا بودن حدود ۱۴۷۰ میلیارد تومان پروژه های زیرساختی جهت توسعه خدمات عمرانی به مردم تاکید کرد: برای دستیابی به اهداف تعیین شده ، لازم است همه دستگاه های اجرایی در کنار هماهنگی های بیشتر، تعهدات خود را مشخص کرده و به وظایف خود عمل کنند.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل