جدیدترین اخبار :
  • بازمهندسی ساختارها در مناطق آزاد کلید خورد
  • نخستین نشست هماهنگی برگزاری رویداد سرمایه‌گذاری در استان سیستان و بلوچستان تشکیل شد
  • دبیر شورایعالی مناطق آزاد برای تکمیل هر چه سریعتر ورزشگاه کریکت چابهار تاکید کرد
  • سرمایه گذاری یک هزار میلیارد تومانی توسط بخش خصوصی در منطقه آزاد چابهار
  • واردات خودرو به مناطق آزاد با انقلابی جدید

امضای ۲ قرارداد سرمایه گذاری با بخش خصوصی به ارزش ۲۷ هزار میلیارد ریال در بندر چابهار

اقتصادی | تاریخ خبر : 2/10/01 | تعداد بازید :1285
همزمان با هفته حمل و نقل با حضور وزیر راه و شهرسازی، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، جمعی از استانداران استان‌های ساحلی، نمایندگان مجلس و فعالان اقتصادی، ۲ فقره قرارداد سرمایه گذاری در بندر چابهار با بخش خصوصی به ارزش ۲۷ هزار میلیارد ریال امضا شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد چابهار، مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: همزمان با هفته حمل و نقل و در راستای سیاست‌های ابلاغی توسعه دریا محور توسط رهبر معظم انقلاب، قرارداد سرمایه گذاری ساخت سیلوی نگهداری غلات به میزان ۲۰ هزار میلیارد ریال و قرارداد احداث پایانه خدمات لجستیک کانتینری با مبلغ سرمایه گذاری هفت هزار میلیارد ریال بین فعالان بخش خصوصی و اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان امضا شد.

قاسم عسکری‌نسب افزود: با امضای این قراردادها، ظرفیت نگهداری غلات در بندر چابهار به ۲ میلیون تن خواهد رسید و زنجیره ارائه خدمات استاندارد لجستیکی نیز افزایش خواهد یافت‌.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل