جدیدترین اخبار :
  • مدیرعامل منطقه آزاد: پشتیبانی دولت، زمینه‌ساز سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد چابهار شد
  • چابهار در مدار تعاملات بین‌المللی؛ تردد مستمر مسوولان کشورهای مختلف به بندر اقیانوسی ایران
  • چابهار در مرکز توجه کشورهای خارجی و تقویت دیپلماسی اقتصادی
  • پانزدهمین سالگرد شهدای تاسوعای حسینی برگزار شد
  • امضای تفاهم‌نامه منطقه آزاد چابهار و بانک کشاورزی

دیدار سرمایه‌گذار ترکیه ای به همراه شرکای واحد تولیدی پارس آلیاژ مکران با رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار

اقتصادی | تاریخ خبر : 3/02/21 | تعداد بازید :945

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد چابهار؛ سرمایه‌گذار ترکیه ای Zulkuf Duzenli به همراه مدیران واحد تولیدی پارس آلیاژ مکران در نشست با حمیرا ریگی رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار و معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان در خصوص شرایط مناسب و جذاب سرمایه‌گذاری در این منطقه گفت: امروز در خیلی از کشورها به دلایل اشباع بازارهای آن کشورها و شرایط سخت سرمایه گذاری، عملاً سرمایه گذاران زیادی تمایل به سرمایه گذاری در آن کشورها ندارند. وی همچنین گفت: ظرفیت های سرمایه گذاری و شرایط مساعد منطقه آزاد چابهار برای دسترسی به بازارهای خوب منطقه ای باعث شده است که به چابهار سفر نماید و تمایل خود را برای سرمایه گذاری در این منطقه ابراز نماید.

حمیرا ریگی رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل منطقه آزاد چابهار نیز در این دیدار شرایط امن اقتصادی، دسترسی آسان به بازارهای بین المللی، وجود زیرساخت های بندری و مشوق های خاص مناطق آزاد و تسهیل شرایط برای سرمایه گذاری را برای هیأت ترکیه تشریح کرد و گفت: هزینه های پایین جابجایی کالا، ورود ماشین آلات لازم برای راه اندازی تولیدات بدون عوارض گمرکی، معافیت های مالیاتی، جایگاه استراتژیک و زیر ساخت های مناسب اقتصادی در چابهار، امروز چابهار در مقایسه با سایر بنادر و مناطق آزاد، فرصت های رقابتی طلایی را برای سرمایه گذاران فراهم نموده است.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل