جدیدترین اخبار :
  • قوانین حمایتی از مناطق آزاد نباید دستخوش تفسیرها و اقدامات سلیقه‌ای شود
  • توافق تاریخی بین سازمان منطقه آزاد چابهار و شهرداری چابهار؛ گامی بلند به سوی توسعه یکپارچه
  • بازگشت به چرخه تولید احیای واحد تولیدی، شرکت توسعه بحار تجارت تولید کننده روغن و کنجاله
  • بررسی نظام مسائل مناطق آزاد در نشست دبیر شورای‌عالی با هیأت رئیسه فراکسیون مناطق آزاد مجلس
  • مناطق آزاد، پشتوانه تاب آوری ملی در حوزه سلامت و غذا و دارو در بحران جنگ کشور

دستور پزشکیان برای فراهم‌کردن مقدمات اجرای طرح‌های شورای مکران

اقتصادی | تاریخ خبر : 3/05/23 | تعداد بازید :644
رئیس‌جمهوری با تاکید بر ضرورت به‌کارگیری به‌روزترین فناوری‌ها در توسعه مکران، دستور داد با بررسی و انطباق طرح‌های ارائه‌شده در شورای مکران، مقدمات اجرای آن‌ها فراهم شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار به نقل از ایسنا، نشست شورای مکران به ریاست مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه، دبیر شورای عالی امنیت ملی و دبیر و اعضای این شورا برگزار و گزارشی از اقدامات انجام گرفته برای تهیه طرح‌ها و چشم‌انداز توسعه این منطقه ارائه شد.

رئیس‌جمهوری در این جلسه با اشاره به طرح‌های توسعه‌ای بسیار که به دلیل فقدان چشم‌انداز بلندمدت در زمان اجرا، به مشکل خورده و امروز خود به معضلی در مسیر توسعه کشور تبدیل شده‌اند، دستور داد طرح‌هایی که از سوی این شورا تهیه شده است در زمان کوتاهی با حضور کارشناسان سازمان برنامه و بودجه بررسی مجدد شود و پس از تطبیق با اسناد بالادستی و طرح‌های آمایشی و انجام اصلاحات احتمالی در جلسه‌ای دیگر برای تهیه مقدمات لازم و آغاز اجرای‌شان تصمیم‌گیری شود.

پزشکیان همچنین بهره‌گیری از به‌روزترین فناوری‌ها در اجرای طرح‌های توسعه‌ای کشور بویژه طرح‌های مربوط به توسعه منطقه مکران را از ملزومات اساسی تحقق جایگاه نخست ایران در منطقه دانست. 

در این جلسه با اشاره به چشم‌انداز درخشان منطقه مکران و بیان تاثیرات توسعه این منطقه در توسعه و پیشرفت مناطق جنوبی کشور و دیگر بخش‌های سرزمینی ایران، بر ضرورت تسریع در آغاز اجرای طرح‌های تهیه‌شده، تاکید شد.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل