جدیدترین اخبار :
  • بررسی نظام مسائل مناطق آزاد در نشست دبیر شورای‌عالی با هیأت رئیسه فراکسیون مناطق آزاد مجلس
  • مناطق آزاد، پشتوانه تاب آوری ملی در حوزه سلامت و غذا و دارو در بحران جنگ کشور
  • رفع مسدودی کارت بازرگانی بیش از 40 واحد تولیدی صادرات‌محور در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
  • تاکید دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد بر تسریع در ترخیص کالا از گمرکات مناطق آزاد
  • انتصاب در منطقه آزاد چابهار

وزیر دفاع مجتمع شیلاتی و کارخانه تولید کنسرو تن ماهی درمنطقه آزاد چابهار را افتتاح کرد

اقتصادی | تاریخ خبر : 3/06/13 | تعداد بازید :445
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح امروز سه شنبه در ادامه سفر به سیستان و بلوچستان کارخانه صنایع شیلاتی منطقه آزادچابهار شامل کارخانه تولید کنسرو تن ماهی، فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو و سردخانه را افتتاح کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار به نقل از خبرگزاری ایرنا امیر سرتیپ عزیز نصیرزاده با ابراز خوشحالی از رونق تولید و اشتغالزایی نیروهای بومی اظهار کرد: این کارخانه با اعتبار ۲هزار و ۱۰۰میلیارد ریال و اشتغالزایی ۴۰۰ نفر و تولید سالانه ۲۵ میلیون قوطی کنسرو افتتاح شد.

وی با اشاره به اینکه تمرکز وزارت دفاع بر رفع محرومیت از سواحل مکران است، افزود: هدف از انتخاب چابهار و سواحل مکران برای اولین سفر استانی تاکید تدابیر فرماندهی معظم کل قوا مبنی بر تسریع آبادانی و توسعه سواحل مکران است.

 

وی با اشاره به توان سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح در فعالیت‌های اقتصادی گفت: مطلوبیت طرح های وزارت دفاع در منطقه چابهار علاوه بر ارتقای شاخص های اقتصادی کمک در جهت رفع محرومیت از این منطقه، ارتقای شاخص های رفاه و امنیت در جنوب شرق کشور و ایجاد جهش تولید با مشارکت مردم که تاکید دیگر مقام معظم رهبری است، دانست.

امیر سرتیپ عزیز نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و هیات همراه از ظرفیت ها و امکانات بندر چابهار، تجهیزات لجستیکی و اقدامات انجام شده در حوزه زیرساختی و توسعه فعالیتهای تجاری در این بندر نیز بازدید کرد.

بازدید از طرح های توسعه ای، روند تخلیه و بارگیری و بررسی پروژه های سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزه لجستیک و خدمات بندری از دیگر برنامه های سفر وزیر دفاع به بندر چابهار بود.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل