جدیدترین اخبار :
  • چابهار در مرکز توجه کشورهای خارجی و تقویت دیپلماسی اقتصادی
  • پانزدهمین سالگرد شهدای تاسوعای حسینی برگزار شد
  • امضای تفاهم‌نامه منطقه آزاد چابهار و بانک کشاورزی
  • شتاب توسعه آموزشی در جنوب سیستان و بلوچستان با طرح ساخت هزار کلاس درس + فیلم
  • برگزاری اولین جشنواره ملی توریسم ورزشی/ ورزش‌های آبی-ساحلی نیل‌آپ در منطقه آزاد چابهار

مجاهد: بندر چابهار فرصت خوب تجاری برای افغانستان، ایران و هند است

اقتصادی | تاریخ خبر : 3/08/04 | تعداد بازید :581

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار به نقل از ایراف، ذبیح الله مجاهد، سخنگوی طالبان گفت: افغانستان، خواهان روابط اقتصادی خوب با ایران، هند و تمام کشورهای جهان است و تلاش می‌کند تا روابط خود را در سایر بخش‌ها نیز با این کشورها حفظ کند.

پیشتر سخنگوی طالبان گفته بود که بالا رفتن ظرفیت در بندر چابهار و فعال شدن راه‌آهن این مسیر با افغانستان مشکلات بازرگانان را تاحد زیادی برطرف خواهد کرد.

سخنگوی طالبان با تاکید بر اینکه تاجران نباید متکی به یک کشور، یک مسیر و یک راه باشند گفته است که باید از ظرفیت این بندر برای تاجران افغانستان استفاده شود.

گفته می‌شود که مقامات طالبان به دنبال این هستند که از طریق بندر چابهار تجارت خود را به ویژه هند، توسعه دهند و به طور کامل به بنادر پاکستان که اغلب به دلیل مواضع سیاسی بین دو کشور و باعث کاهش تجارت افغانستان بسته می‌شوند، متکی نباشند.

ذبیح‌الله مجاهد تاکید کرده است که با افزایش ظرفیت بندر چابهار و فعال شدن طرح راه آهن بین افغانستان و ایران، مشکلات تجار افغان تا حد زیادی حل خواهد شد.

تاجران افغان اذعان می‌کنند که در بنادر ایران در مقایسه با پاکستان موانع و چالش‌های کمتری وجود دارد.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل