جدیدترین اخبار :
  • حضور پرقدرت تیم کریکت منطقه آزاد چابهار در مسابقات قهرمانی کشور
  • آموزش پیشگیرانه در مدارس برای مقابله با پشه آئدس و بیماری‌های منتقله از آن
  • برگزاری پنجمين نشست از سلسله نشست‌های شورای آموزش و پرورش منطقه آزاد چابهار
  • تأکید ایران، هند و ازبکستان بر نقش راهبردی چابهار در توسعه همکاری‌های منطقه‌ای
  • صادرات ۷۵ تُن سیر از قندهار به هند از طریق بندر چابهار عملی شد

احداث آبشخور و سایت تغذیه دستی برای حیات‌وحش در منطقه آزاد چابهار

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 97/02/22 | تعداد بازید :2847
مدیر محیط‌زیست سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: در راستای حفاظت از حیات‌وحش منطقه و با حمایت بخش خصوصی سه آبشخور و سایت تغذیه دستی در ارتفاعات روستای تیس احداث می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار علی مصطفی‌زاده با اعلام مطلب بالا افزود: دلایلی همچون تغییرات آب و هوایی، گرمایش، کم‌آبی و خشک‌سالی، توسعه سکونت‌گاه‌های انسانی، افزایش دام‌های اهلی و رشد صنایع، موجب گردیده تا وسعت قلمرو حیات‌وحش منطقه کاهش‌یافته و دسترسی وحوش به مواد غذایی در فصولی از سال به بحران زیست‌محیطی تبدیل گردد.

وی اضافه کرد: جایگاه مهم بخش خصوصی در اشاعهٔ فرهنگ‌سازی و حمایت از محیط‌زیست طبیعی منطقه آزاد چابهار و توجه به جامعه جانوری و گیاهی منطقه مورد تأکید سازمان است.

ایشان اظهار داشت: با حمایت شرکت "ماهیان زینتی لیپار" که در حوزه محیط‌زیست دریایی و ساحلی فعالیت می‌کند سه آبشخور و سایت تغذیه دستی در نقاط مختلف ارتفاعات روستای تیس احداث می‌شود.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل