جدیدترین اخبار :
  • دانشگاه بین‌المللی به دوران طلایی خود بازمی‌گردد
  • در مسیر توسعه دیپلماسی اقتصادی و تقویت همکاری‌های بین دستگاهی، سفر هیأت عالیرتبه اقتصادی به چابهار
  • اتصال چابهار به شبکه ریلی و کریدورهای ترانزیتی تا چند ماه آینده
  • بازدید مدیرعامل سازمان منطقه آزاد از اداره کل گمرک چابهار
  • چابهار بسیار فراتر از وضعیت فعلی ظرفیت دارد

ترافیک دیپلماسی اقتصادی در منطقه آزاد چابهار

اقتصادی | تاریخ خبر : 4/08/18 | تعداد بازید :407
در جریان دیداری رسمی و دوجانبه، مدیرعامل منطقه آزاد چابهار میزبان سفرای خارجی از کشورهای کنیا، ژاپن ترکیه، افغانستان و ماداگاسکار بود. این نشست با حضور وزیر مختار و معاون سفیر ژاپن، سفیران ترکیه، سفیر کینا، سفیر افغانستان، و کنسول افتخاری ماداگاسکار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار به نقل از سرمایه فردا در این دیدار، ظرفیت‌های راهبردی منطقه آزاد چابهار در حوزه‌های لجستیک، ترانزیت،  شیلات، گردشگری و صنایع دانش‌بنیان برای طرف‌های خارجی تشریح شد. چابهار به‌عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران، نقش کلیدی در اتصال کشورهای آسیای میانه، شبه‌قاره هند و شرق آفریقا به بازارهای جهانی ایفا می‌کند. همچنین دسترسی کشورها به آسشیانه مرکزی را می تواند تسهیل کند که مورد توجه کشورهای مانند ژاپن، و ترکیه و حتی کنیا قرار گرفت.

کشورهای حاضر در این نشست نیز هر یک با انگیزه‌های متفاوتی در حوزه همکاری‌های اقتصادی و منطقه‌ای در چابهار حضور یافتند. ژاپن با سابقه سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های صنعتی، ترکیه با نگاه به توسعه تجارت منطقه‌ای، کنیا با تمرکز بر تجارت در حوزه محصولات غذایی نانند چای  قهوه، افغانستان با هدف بهره‌برداری از مسیرهای ترانزیتی، و ماداگاسکار با علاقه‌مندی به همکاری‌های بندری و دریایی، از جمله بازیگران مهم این گفت‌وگوها بودند.

مدیرعامل منطقه آزاد چابهار در این دیدار ضمن تأکید بر سیاست درهای باز و استقبال از سرمایه‌گذاری خارجی، اعلام کرد که چابهار آماده ایفای نقش فعال‌تر در دیپلماسی اقتصادی منطقه‌ای است. این نشست، گامی مهم در مسیر تبدیل چابهار به قطب تعاملات بین‌المللی و توسعه پایدار جنوب شرق ایران ارزیابی می‌شود.

 

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل