جدیدترین اخبار :
  • پیشنهاد حذف تخصیص ارز در ثبت سفارش‌ها
  • مناطق آزاد؛ پیشران جذب سرمایه و توسعه صادرات
  • هرات میزبان وزیر صنعت و تجارت ایران؛ آغاز فصل تازه‌ای در همکاری‌های اقتصادی
  • نقش راهبردی مناطق آزاد در اقتصاد کشور / مناطق آزاد می‌توانند یکی از بازو‌های اصلی اقتصادی کشور برای عبور از شرایط دشوار باشند
  • برگزاری نشست اقتصادی و تجارتی افغانستان و ایران در کابل؛ هدف‌گذاری تجارت سالانه ۱۰ میلیارد دلاری

راه‌اندازی روش اندازه‌گیری هیستامین صنعت کنسرو ماهی در آزمایشگاه غذا و داروی منطقه آزاد چابهار

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 97/03/22 | تعداد بازید :3190
مدیر غذا، دارو و سلامت منطقه آزاد چابهار، گفت: به‌منظور ارتقاء سطح خدمات به تولیدکنندگان صنعت کنسرو ماهی روش اندازه‌گیری هیستامین در آزمایشگاه غذا و دارو و تجهیزات پزشکی سازمان راه‌اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار"سعید علی بزرگ‌زاده"افزود: با توجه به موقعیت جغرافیایی و پتانسیل شهرستان چابهار درزمینهٔ صنایع شیلاتی و اهمیت بررسی میزان هیستامین در آبزیان و فرآورده‌های آن‌که سبب ایجاد حساسیت در مصرف‌کننده می‌شود.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل