جدیرترین اخبار :
  • حضور مدیرعامل منطقه آزاد چابهار در خبرگزاری فارس
  • ریگی: مطالعات کریدور ایران و افغانستان تکمیل شده است
  • نشست حمیرا ریگی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار با هیأت راه آهن افغانستان
  • تحکيم و توسعه روابط اقتصادی پایدار
  • دستور پزشکیان به رئیس سازمان برنامه و بودجه؛ اولویت‌های دولت تعیین شد

راه‌اندازی روش اندازه‌گیری هیستامین صنعت کنسرو ماهی در آزمایشگاه غذا و داروی منطقه آزاد چابهار

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 97/03/22 | تعداد بازید :2923
مدیر غذا، دارو و سلامت منطقه آزاد چابهار، گفت: به‌منظور ارتقاء سطح خدمات به تولیدکنندگان صنعت کنسرو ماهی روش اندازه‌گیری هیستامین در آزمایشگاه غذا و دارو و تجهیزات پزشکی سازمان راه‌اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار"سعید علی بزرگ‌زاده"افزود: با توجه به موقعیت جغرافیایی و پتانسیل شهرستان چابهار درزمینهٔ صنایع شیلاتی و اهمیت بررسی میزان هیستامین در آبزیان و فرآورده‌های آن‌که سبب ایجاد حساسیت در مصرف‌کننده می‌شود.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل