جدیدترین اخبار :
  • نشست شورای آموزش و پرورش منطقه آزاد چابهار برگزار شد
  • تحولات دوره جدید مدیریت مناطق آزاد نویدبخش مسیر تازه توسعه اقتصادی کشور است
  • هند معافیت ۶ ماهه تحریم‌های بندر چابهار را تایید کرد
  • هدف‌گذاری ۱۰۰ میلیارد دلاری برای جذب سرمایه‌گذاری در کشور
  • نشست هم اندیشی وزیر امور اقتصاد و دارایی و دبیرشورایعالی مناطق آزاد با مدیران عامل مناطق آزاد
مربی تیم ملی فوتبال ساحلی کشور عنوان کرد؛

امیدوارم چابهار در آینده بتواند یکی از قطب‌های فوتبال ساحلی کشور باشد

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 97/04/02 | تعداد بازید :3981
مربی تیم ملی فوتبال ساحلی کشور که به‌منظور شرکت در هفتمین هفته مسابقات لیگ برتر بین تیم‌های "منطقه آزاد چابهار" و "ایفا اردکان یزد" به چابهار سفر کرده بود با اعلام اینکه خوشحال هستم تیمی در چابهار است که مردم خوب از آن حمایت می‌کنند، گفت: امیدوارم چابهار بتواند در آینده یکی از قطب‌های فوتبال ساحلی کشور باشد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار "عباس هاشم‌پور" در ادامه افزود: بازی خیلی سنگینی بود دیدگاه مثبتی دارم نسبت به تیم چابهار و شرایط و پتانسیل خوبی است، دو تیم خوب بازی کردند.

وی اضافه کرد: این تیم با کمک‌های مالی و حمایت مدیران منطقه آزاد چابهار، می‌تواند در آینده حرف‌های خوبی برای فوتبال ساحلی داشته باشد.

شایان‌ذکر است تیم فوتبال ساحلی منطقه آزاد چابهار با نتیجه هفت بر پنج مسابقه را به تیم ایفا اردکان یزد واگذار کرد.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل