جدیدترین اخبار :
  • هم‌افزایی راهبردی خراسان رضوی و چابهار، گامی در جهت توسعه شرق کشور
  • نشست مشترک هیأت اتاق بازرگانی گوادر با مدیرعامل منطقه آزاد چابهار برگزار شد
  • برگزاری نشست توسعه همکاری ها میان سازمان منطقه آزاد چابهار و استانداری خراسان رضوی
  • از تاشکند تا چابهار؛ پیوندی مستحکم در جغرافیای قدرت منطقه‌ای
  • زیرساخت‌های هوشمند، شریان‌های حیاتی توسعه در مناطق آزاد تجاری

دانشگاه علمی کاربردی منطقه آزاد چابهار به واحد بین‌الملل استان سیستان و بلوچستان تبدیل می‌شود

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 97/05/29 | تعداد بازید :3260
رئیس دانشگاه علمی – کاربردی استان سیستان و بلوچستان، گفت: دانشگاه علمی کاربردی منطقه آزاد چابهار با توجه به دارا بودن زیرساخت‌ها، شاخص‌ها و استانداردهای لازم قابلیت تبدیل‌شدن به واحد بین‌الملل استان را دارد که تحقق آن در حال پیگیری است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار "حبیب‌الله سالارزهی" افزود: این مرکز با توجه به پتانسیل‌ها، موقعیت و شرایط موجود یکی از مراکزی در استان است که از فضا، امکانات و تجهیزات مناسب درزمینهٔ آموزش دانشجویان، هنرجویان و کارآموزان در مقاطع مختلف تحصیلی و دوره‌های کوتاه‌مدت برخوردار می‌باشد.

سالارزهی اضافه کرد: از دیگر کارهای عمرانی که در دانشگاه علمی کاربردی منطقه آزاد چابهار در دستور کار داریم، ساخت مهمانسرا برای استفاده میهمانان، اساتید و کارکنان دانشگاه علمی کاربردی سراسر کشوراست.

وی تصریح کرد: دانشگاه علمی کاربردی منطقه آزاد چابهار جز 20 دانشگاه کشوراست که دانشجویانی در مقطع کارشناسی ارشد در رشته‌های مختلف در آن فارغ‌التحصیل شده‌اند.

"احمدرضا پیش‌بین" معاون فرهنگی دانشگاه علمی کاربردی کشور و هیئت همراه در سفر به منطقه آزاد چابهار طی بازدیدی که از بخش‌های مختلف دانشگاه منطقه و سالن ورزشی دوهزارنفری ورنای منطقه آزاد چابهار داشتند امکانات این مجموعه ورزشی را برای برگزاری مسابقات دانشگاه‌های سراسر کشور مناسب عنوان کرد.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل