جدیدترین اخبار :
  • انتصاب در منطقه آزاد چابهار
  • نشست مدیران سرمایه‌گذاری سازمان‌های مناطق آزاد کشور برگزار شد
  • چرا ایران در حال تقویت روابط خود با آسیای مرکزی است؟
  • قابل قبول نیست که به بهانه صدور بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های خلق‌الساعه، روند تولید و سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد دچار اختلال شود. ما باید این روندها را متوقف کرده و به حمایت قاطع از فعالان اقتصادی بپردازیم.
  • انتصاب در منطقه آزاد چابهار

حضور سازمان منطقه آزاد چابهار در سیزدهمین اجلاس جهانی تعاون از ۴ قاره

گردشگری | تاریخ خبر : 97/09/06 | تعداد بازید :3811
سیزدهمین اجلاس بین‌المللی تعاون در منطقه آسیا و اقیانوسیه از پنجم تا نهم آذرماه ۹۷، به میزبانی ایران و همکاری سازمان منطقه آزاد چابهار در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار در این اجلاس نمایندگانی از بخش‌های مختلف و مهم تعاونی‌ها از کشورهای آسیا و اقیانوسیه در این اجلاس حضور دارند که بیش از ۱۵۰ شرکت از ۳۰ کشور و چهار منطقه آسیا-اقیانوسیه، آفریقا، آمریکا و اروپا هستند.

در حاشیه این اجلاس نمایشگاه صنایع‌دستی سه تعاونی از صنعتگران فعال در چابهار در رشته‌های سوزن‌دوزی، حصیربافی سکه دوزی، معرق صدف، کارهای تلفیقی سوزن‌دوزی و جاشمعی و همچنین عروسک‌های تولیدی کارگاه تولیدی تیس با حمایت سازمان منطقه آزاد چابهار محصولات تولیدی خود را عرضه می‌کنند.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل