جدیدترین اخبار :
  • راهیابی «امروز درختی خواهم شد» به جشنواره عمان
  • وزیر اقتصاد: طرح نوسازی گمرک از منطقه آزاد چابهار بصورت پایلوت آغاز می‌شود
  • طرح جامع پایانه مرزی ریمدان پیشران توسعه تجارت و ترانزیت جنوب شرق کشور می‌شود
  • دیدار وزیر صنعت و تجارت افغانستان با همتای هندی/ استفاده مؤثر از بندر چابهار و راه‌اندازی خطوط منظم کشتیرانی در چابهار
  • امضای قرارداد ۹۰ میلیون دلاری ترانزیت کالای افغانستان از طریق بنادر ایران

موفقیت آتش نشانان منطقه آزاد چابهار در آزمون امداد و نجات "کار در ارتفاع"

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 97/10/12 | تعداد بازید :4761
مدیر امور خدمات و روستایی سازمان منطقه آزاد چابهار، گفت: دوره آموزشی، تخصصی و مهارتی امداد و نجات ویژه آتش نشانان منطقه زیرنظر اساتید برجسته سازمان آتش نشانی تهران در این منطقه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد چابهار "اقبال صادقی"، افزود: این دوره به منظور تشکیل گروه تخصصی امداد و نجات شامل: کار در ارتفاع، نجات غریق، آواربرداری در مواقع وقوع زلزله و نجات افراد در تصادفات رانندگی برگزار گردید.

"صادقی" اضافه کرد: آزمون تست آمادگی جسمانی این دوره آموزشی، تخصصی و مهارتی برای ۱۶ نفر از آتش‌نشانان سازمان در سالن ورزشی ۲۰۰۰ نفری ورنا توسط اساتید سازمان آتش نشانی تهران برگزار گردید که آتش نشانان موفق به اخذ حد نصاب قبولی در این آزمون شدند.

وی افزود: این دوره های تخصصی و مهارتی مقرر است به صورت مستمر در پایان هرماه در رشته های مختلف برگزار گردد.

شایان ذکر است سازمان منطقه آزاد چابهار دارای دو ایستگاه آتش نشانی با نیروهای زبده و تجهیزات کامل در سطح منطقه می باشد که علاوه بر انجام عملیات در صورت بروز حوادث در منطقه به شهر چابهار و نواحی همجوار خدمات ارایه می دهد.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل