جدیرترین اخبار :
  • تجارت ایران و افغانستان روی منحنی صعودی
  • خط ریلی چابهار- میلک- قندهار- کابل؛ شاه‌کلید توسعه‌ تجاری ایران و افغانستان است
  • توسعه چابهار و تغییر چشم‌انداز اقتصادی آسیای مرکزی
  • علت تشکر کردن پزشکیان از رئیس جمهور قزاقستان در اولین تماس تلفنی چه بود؟
  • تبدیل وضعیت ایثارگران شاغل در سازمان‌های مناطق آزاد انجام می‌شود

تلاش برای توانمندسازی زنان بلوچ در یادگیری زبان بین المللی برای ارایه سوزن‌دوزی به بازارهای جهانی

اقتصادی | تاریخ خبر : 97/11/30 | تعداد بازید :1824
عبدالرحیم کردی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار در آیین اختتامیه هشتمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر ، در توانمندسازی زنان بلوچ در یادگیری زبان بین المللی برای ارایه هنر اصیل خود به بازارهای جهانی تاکید کرد.

«عبدالرحیم کردی» مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار در آیین اختتامیه هشتمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر چابهار اظهار داشت: پیشینه تاریخی هنر سوزن دوزی، ظرفیت نیروی انسانی منطقه و نیاز فرهنگی جامعه به صنعت مد و لباس به ما می گوید که باید گام های جدی برای استفاده از این ظرفیت های عظیم در صنعت مد و لباس برداریم.

او گفت: تاکید ویژه مقام معظم رهبری به سبک زندگی ایرانی اسلامی، تولید ملی و حمایت از کالای ایرانی، توجه ما را به صنعت سوزن دوزی و مدو لباس بیش از پیش افزایش داده است. موقعیت استراتژیک و ژئوپولیتیکی چابهار از جمله منطقه آزاد بودن آن و راه داشتن به آب های آزاد اقیانوسی، شرایط مناسب و ویژه ای را برای برگزاری جشنواره ها و نمایشگاه های بین المللی در اختیار این منطقه قرار داده است.

کردی گفت: معتقدیم سوزن دوزی یک اصالت فرهنگی و ریشه دار ایرانی است که قوم بلوچ پاسدار آن بوده توانسته آن را حفظ کند. در برگزاری جشنواره بین المللی مد و لباس فجر و ارتباط صنعتگران بومی سوزن دوزی منطقه با اساتید و صنعتگران بین المللی، به دنبال توانمندسازی زنان بلوچ در یادگیری زبان بین المللی برای ارایه هنر اصیل خود به بازارهای جهانی هستیم. می خواهیم با حفظ اصالت و ریشه در تاریخمان این صنعت را با زبان بین المللی به جهانیان ارایه دهیم.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل