جدیرترین اخبار :
  • منطقه آزاد چابهار متعهد به حفظ و مرمت آثار تاریخی و فرهنگی است، سالانه بیش از یک میلیون گردشگر به چابهار و سواحل مَکُران سفر می‌کنند
  • ارائه گزارش آمار صادرات و واردات در وبسایت رسمی تمامی سازمان‌های مناطق آزاد کشور
  • رایزنی ایران و هند با محوریت غزه و بندر چابهار
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و سازمان فناوری اطلاعات ایران
  • دبیر دولت طی بخشنامه‌ای صدور هرگونه مقرره توسط دستگاه‌های اجرایی در ارتباط با مناطق آزاد را منوط به هماهنگی با دبیرخانه شورای عالی نمود‌.
معاون فنی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد چابهار عنوان کرد؛

از 34 طرح مطالعاتی تعدادی در مرحله گزارش نهایی هستند

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 96/07/20 | تعداد بازید :4153
معاون فنی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد چابهار از انجام مطالعات طرح های موضوعی و موضعی سازمان خبرداد و افزود: مطالعات 43 طرح از نیمه دوم پایانی سال 95 آغاز شده و هم اکنون تعدادی از آنها در مرحله گزارش نهایی هستتد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد چابهار "حمیداله بلیده ای" اظهار داشت:تهیه طرح تفصیلی و طرح آماده سازی پیکره هشتم و بازنگری طرح تفصیلی، طراحی شهری و آماده سازی پیکره سوم شمالی از اقدامات مهم این حوزه می باشد.

وی اضافه کرد: در پیکره هشتم که به میزان 6400 هکتار می باشد دو صنعت بزرگ پتروشیمی نگین مکران و فولاد مکران استقرار دارند که طرح تفصیلی چگونگی دسترسی ها و کالبد و عملکرد آن پیکره به زیرساختها تعریف می گردد، همچنین چگونی اتصال این صنایع به اسکله ها توسط مشاور دریابندر در حال انجام می باشد.

بلیده ای گفت: تهیه طرح راهبردی، تفصیلی و آماده سازی پیکره گردشگری ساحلی به مساحت 700 هکتار هست که با توجه به قابلیت کاربری گردشگری برخی از اراضی صنعتی همجوار به 2100 هکتار قابل افزایش یافته است.

عضو هیات مدیره سازمان منطقه آزاد چابهار ادامه داد: انتخاب مشاور برای آغاز مطالعات تهیه طرح تفصیلی و آماده سازی اراضی مجموعه ورزشی به میزان 30 هکتار در فاز اول و دوم در دست مطالعه هست که الویت این پروژه احداث زمین کریکت منطقه آزاد چابهار که مطالعات مرحله اول پروژه شروع شده است.

ایشان اظهار داشت: به منظور ارایه خدمات متنوع به سرمایه گذاران در حوزه های مختلف منطقه آزاد از طریق سیستم های الکترونیک تحت وب، ایجاد سامانه جامع شهرسازی الکترونیک در دستور کار قرار گرفته است.

وی گفت: در سامانه جامع شهرسازی الکترونیک ارایه سرویس های مختلف به شهروندان بصورت الکترونیکی در سریعترین زمان، ارایه سرویس های مدیریتی به مدیران، ارایه خدمات برون سازمانی به سایر ادارات و سازمانها، کاهش نیاز به مراجعه حضوری ارباب رجوع و در نتیجه کاهش سفرهای درون شهری، خودکار سازی فرآیندها و ..... از مزایای ایجاد این سامانه می باشد.

یکی از مزایای طرح مطالعاتی قبل از اجرا پروژه کوتاه شدن زمان اجرایی آن می باشد.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل