جدیرترین اخبار :
  • افزایش پرواز های هفتگی فرودگاه چابهار
  • پزشکیان: قرار است از کارشناسان بین المللی برای مشورت دعوت کنیم، به شما اختیارات خواهیم داد
  • قانون اخذ مالیات ارزش‌افزوده در مناطق آزاد، اصلاح می‌شود/ اجرای مولدسازی دارایی‌های دولت با برنامه‌ریزی جدید/ مناطق آزاد را به دوران اوج خود می‌رسانیم
  • حضور مدیرعامل منطقه آزاد چابهار در خبرگزاری فارس
  • ریگی: مطالعات کریدور ایران و افغانستان تکمیل شده است
مدیرعامل منطقه آزاد چابهار در دیدار سفیر هند:

چابهار، امن‌ترین، نزدیکترین و ارزان ترین مسیر به بازار‌های منطقه‌ای است

اقتصادی | تاریخ خبر : 98/04/16 | تعداد بازید :2570
مدیرعامل منطقه آزاد چابهار گفت: توافقنامه سه جانبه میان ایران، هند و افغانستان نقطه عطفی در تاریخ این کشورهاست و در این توافقنامه، چابهار نیز امن ترین، ارزانترین و نزدیکترین مسیر دسترسی به بازار های منطقه ای به شمار می‌رود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل منطقه آزاد چابهار، طی دیدار «عبدالرحیم کردی»، مدیرعامل این سازمان و اقاس گدام درمندرا سفیر هند در ایران، کردی ضمن تاکید بر امتیازات، ظرفیت ها و دستاوردهای توافق سه جانبه اقتصادی میان ایران، هند و افغانستان اعلام کرد:جایگاه استراتژیک چابهار، پتانسیل موجود، دسترسی به بازارهای منطقه ای و تلاش ما، آینده فعالیت های مشترک اقتصادی بین دو کشور را روشن کرده است.

وی ادامه داد: همان طور که سختی های قبلی را پشت سر گذاشتیم انشاالله با تلاش ها با پیگیری های مستمر، سختی های امروز نیز رفع خواهد شد.

کردی با مد نظر قرار دادن توافق نامه سه جانبه بین کشورهای هند افغانستان و ایران افزود: نقطه عطفی در تاریخ روابط بین این را شاهد خواهیم‌ شد.

وی جایگاه چابهار را امن ترین نزدیک ترین و ارزانترین مسیر دسترسی به بازارهای منطقه ای دانست و گفت: این امتیازات هیچگاه قابل انکار نبوده و با تاکید بر چنین ظرفیت و امتیازات است که توسعه زیرساخت های چابهار در برنامه قرار گرفته و شما امروز شاهد توسعه بندر چابهار که واقعاً کار شایسته و سترگی به شمار می‌رود، هستید.

مدیرعامل منطقه آزاد چابهار با اشاره به وجود صنایع و فعالیت آنها در این منطقه اعلام کرد: پایه گذاری های صنایع مختلفی چون پتروشیمی فولاد و صنایع متوسط و کوچک دیگر همه نشانگر رشد فعالیت های اقتصادی و تولیدی منطقه آزاد چابهار است.

وی افزود: صنایع بسته بندی مواد غذایی و فرآوری محصولات گوناگون در منطقه آزاد همچون برنج ، چای و در کنار صنایع تولیدی کوچک و بزرگ و کمک کشورهای همسایه و دوستان سرمایه گذار داخلی و خارجی، برای مقابله با تحریم های اقتصادی بسیار راهگشا بودند.

کردی با تاکید بر آثار توافقنامه سه جانبه یادآور شد: برای کشوری همچون هند، این توافقنامه صرفاً به معنای دسترسی به افغانستان نیست.

وی تاکید کرد: این توافقنامه، دسترسی هند را به کشورهای مستقل مشترک المنافع کشور روسیه و کشورهای اروپایی سهل می سازد.

ناظر بر پیشرفت چابهار همچنین طی این دیدار اقاس گدام درمندرا سفیر هند در ایران ضمن ابراز خرسندی و خوشحالی از سفر خود به چابهار گفت: امروز طی بازدید از طرح توسعه بندر شهید بهشتی و فعالیت های اقتصادی و غیره این منطقه و همچنین همکاری مشترک شرکت آی پی جی ال و بندر چابهار، از روند توسعه چابهار باخبر شده و از نزدیک شاهد این پیشرفت و توسعه شدم.

وی با مد نظر قرار دادن زیر ساخت های مناسب فراهم شده در منطقه آزاد چابهار ادامه داد: اکنون آنچه برای حضور سرمایه گذاران و و فعالیت شرکت ها نیاز به شمار می‌رود، ارتباطات مستحکم بین دو کشور است.

گدام درمندار افزود: آنچه که ما و شما امروز صحبت می‌کنیم مشترکاتی بوده که دو طرف بر اهمیت آن آگاه است.

وی با تاکید بر جایگاه استراتژیک چابهار ادامه داد: چابهار حلقه اتصال مهمی برای کشورهای منطقه به شمار می‌رود.

سفیر هند در ایران با اشاره به چشم انداز این توافقنامه سه جانبه گفت: کشورها همواره چالش‌هایی را در پیش رو دارند اما آنچه که امروز در کنار تعهد دو کشور ایران و هند می بینم، فردایی بهتر برای روابط دو جانبه و و همکاری های مشترک است.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل