جدیرترین اخبار :
  • حضور مدیرعامل منطقه آزاد چابهار در خبرگزاری فارس
  • ریگی: مطالعات کریدور ایران و افغانستان تکمیل شده است
  • نشست حمیرا ریگی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار با هیأت راه آهن افغانستان
  • تحکيم و توسعه روابط اقتصادی پایدار
  • دستور پزشکیان به رئیس سازمان برنامه و بودجه؛ اولویت‌های دولت تعیین شد

توسعه سواحل مکران با تفاهمنامه منطقه آزاد چابهار و سازمان بنادر

اقتصادی | تاریخ خبر : 99/03/20 | تعداد بازید :2316
معاون وزیر راه با تأکید بر این‌که تفاهمنامه با منطقه آزاد چابهار در راستای توسعه سواحل مکران خواهد بود، گفت: این تفاهم باعث تسریع در ارائه خدمات حمل‌ونقل بندری و دریایی و اجتناب از تداخل و موازی کاری می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار به نقل از خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمد راستاد در مراسم امضای تفاهمنامه با مدیرعامل منطقه آزد چابهار با اشاره به اهمیت استراتژیک بنادر شهید بهشتی و شهید کلانتری در عملکرد منطقه آزاد چابهار، اظهار کرد:‌ این تفاهمنامه باهدف گسترش همکاری‌های متقابل، تسریع در ارائه خدمات حمل‌ونقل بندری و دریایی و اجتناب از تداخل و موازی کاری در این فعالیت‌ها امضا شده است.

وی بابیان مکانیزم قانونی اعمال قوانین و مقررات منطقه آزاد در بنادر چابهار، تأکید کرد: استفاده از تسهیلات و مزایای قانونی منطقه آزاد در دو بندر شهید بهشتی و شهید کلانتری، دستاورد مهمی برای توسعه فعالیت‌های اقتصادی و تجاری محسوب می‌شود.

وی یادآور شد: الحاق بندر چابهار به منطقه آزاد و تسری مزایا و تسهیلات قانون منطقه آزاد به بنادر، رقابت‌پذیری بندر چابهار را ارتقا خواهد داد و فرصت‌های جدیدی را برای توسعه سرمایه‌گذاری در محدوده منطقه آزاد فراهم خواهد کرد.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: تسهیلات و مزایای قانونی مناطق آزاد گشایش خیلی خوبی را برای فعالیت‌های اقتصادی و تجاری در بندر و منطقه آزاد چابهار ایجاد خواهد کرد و به سهولت بیشتری در جریان مبادله و ترانزیت کالا منجر خواهد شد.

راستاد با اشاره به ارزش‌افزوده ناشی از استفاده مزیت‌های قانونی منطقه آزاد تأکید کرد: در رویکرد جدید دولت برای توسعه فعالیت‌های تولیدی پسکرانه ای و ایجاد کارخانجات تولیدی با ارزش‌افزوده بیشتر در محدوده بندر چابهار و منطقه آزاد چابهار، از این پس، واردات مواد خام اولیه و فعالیت‌های تولیدی ارزش‌افزوده‌ای از طریق بندر شهید بهشتی رونق بیشتری خواهد یافت و امکان توسعه ظرفیت این بندر از 8.5 میلیون تن به 23 میلیون تن در سال را فراهم می‌کند.

راستاد امضای این تفاهم‌نامه و توسعه ظرفیت تولیدی و خدماتی در بنادر شهید بهشتی و کلانتری را در راستای توسعه سواحل مکران و رونق ترانزیت محور شرق دانست و گفت: یکی از مطالبات دو کشور هند و افغانستان در تفاهم‌نامه سه‌جانبه دالان چابهار، استفاده از ظرفیت‌های قانونی در مناطق آزاد بود که هم‌اکنون محقق شده و امیدواریم با اعمال این قوانین و مقررات، انگیزه بیشتری در واردکنندگان، تولیدکنندگان، صادرکنندگان و سرمایه‌گذاران ایجاد شود.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل