به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد چابهار "طاهره شهرکی"مدیر امور گردشگری سازمان در این خصوص گفت: این کارگاهها با سازوکاری مناسب میتواند در حفظ و تداوم فرهنگ و هنر ایرانی نقش مؤثری داشته باشد و درزمینهٔ معرفی و عرضه محصولات صنایعدستی به دیگر کشورها، گردشگران و همچنین ایجاد اشتغال پایدار در جوامع محلی کمک شایانی بکند.
وی افزود: هدف ما ارتقاء کیفی، کمی و بهروزرسانی سوزندوزی بلوچستان برای نیاز بازار بوده و درواقع ایجاد پل ارتباطی بین صنعتگران و مشتریان بهصورت مستقیم جهت تأمین لوازم و ضروریات، متناسب با ذائقه زندگی مدرن آنها هستیم.
استان سیستان و بلوچستان و سواحل مکران از پتانسیلهای بکر و گسترده طبیعی، تاریخی و فرهنگی برخوردار است اما به دلیل نبود نیروهای متخصص و آموزشدیده درزمینهٔ گردشگری نتوانستیم به خیل عظیم گردشگران ورودی خدمات مناسبی ارائه دهیم، برگزاری این کارگاهها علاوه بر شناسایی استعدادها باعث ایجاد اشتغال جوانان نیز میگردد.
گفتنی است این کارگاهها از ۲۷ تا ۲۹ آذرماه جاری به مدت سه روز با همکاری مجتمع آموزشی راه رشد، هتل ونوس و دیگر سازمانها و ارگانهای مرتبط در سالن رسالت سازمان برگزار میشود.