جدیرترین اخبار :
  • حضور مدیرعامل منطقه آزاد چابهار در خبرگزاری فارس
  • ریگی: مطالعات کریدور ایران و افغانستان تکمیل شده است
  • نشست حمیرا ریگی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار با هیأت راه آهن افغانستان
  • تحکيم و توسعه روابط اقتصادی پایدار
  • دستور پزشکیان به رئیس سازمان برنامه و بودجه؛ اولویت‌های دولت تعیین شد

اشتغال 54 نفر در کارگاه ساخت صنایع دستی گونه های جانوری چابهار

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 96/10/28 | تعداد بازید :4045
مدیر گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: زمینه اشتغال 54 نفر در کارگاه ساخت صنایع دستی گونه های جانوری بلوچستان نظیر گاندو، لاک پشت و دلفین در روستای تیس و چند نقطه شهر چابهار فراهم شده است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار طاهره شهرکی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این کارگاه با حمایت سازمان منطقه آزاد چابهار با هدف توانمند سازی جوامع محلی و بانوان، ایجاد اشتغال و کسب درآمد راه اندازی شده است.

وی افزود: معرفی ظرفیت های اکوتوریستی و محیط زیستی منطقه و ترویج فرهنگ حفاظت از محیط زیست، جذب گردشگر برای بازدید از این گونه ها، کمک به تولید محلی، جلب مشارکت های مردمی و محلی در توسعه جوامع محلی از دیگر اهداف راه اندازی این کارگاههای صنایع دستی است.

وی بیان کرد: بیمه این افراد در حال پیگیری است و برنامه های مهمی برای توسعه این کارگاه ها، افزایش اشتغال و تولید در دستور کار قرار دارد.

مدیر گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: تاکنون حدود 2 هزار عروسک از گونه های جانوری بومی بلوچستان شامل گاندو، دلفین و لاکپشت تولید و به بازار عرضه شده است.

شهرکی استقبال گردشگران و افراد محلی از این کارگاه ها را خوب ارزیابی کرد و اظهارداشت: توضیحات لازم برای معرفی گونه های جانوری به زبان فارسی و انگلیسی داده شده است.

وی ادامه داد: چابهار علاوه بر ظرفیت های اقتصادی، ترانزیتی و تجاری، توانمندی های زیادی در زمینه گردشگری و گونه های جانوری دریایی و زمینی دارد به طوری که گاندو (تمساح پوزه کوتاه تالابی) از گونه های شاخص چابهار است.

منطقه آزاد تجاری - صنعتی چابهار در زمینی به مساحت 14 هزار هکتار و 9 پیکره در اردیبهشت سال 1370 با مصوبه هیات وزیران رسمیت یافت و در 22 بهمن ماه سال 1371 همزمان با کیش و قشم رسما افتتاح شد.

چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران و سرزمین موج و مرجان واقع در قلب مَکُّرانِ بلوچستان و در فاصله 645 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان از 3 شهر به نام های چابهار، پلان و نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، 6 دهستان و 438 روستا تشکیل شده است.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل