به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار به نقل از ایرنا، چابهار به دلیل موقعیت مناسب جغرافیایی و قرار گرفتن در ساحل آب های اقیانوس هند راه مطمئن، کم هزینه و امن برای انتقال کالاهای مورد نیاز کشورهای منطقه به ویژه ارتباط دهنده کشورهای حاشیه اقیانوس هند به آسیای میانه است.
بندر چابهار به عنوان یکی از چهار راههای اصلی کریدور تجارت جهانی از موقعیت مناسبی برای سرمایه گذاری در زمینه گردشگری، تجارت، بازرگانی، ترانزیت کالا و کشاورزی برخوردار است.
هم اینک پروژه های مهمی در چابهار نظیر فولاد، پتروشیمی و طرح های بزرگ و کوچک اشتغالزا در حال ساخت است.
عملیات اجرایی مجتمع فولاد مکران در زمینی به مساحت 300 هکتار از مرداد 1393 در محدوده منطقه آزاد تجاری- صنعتی چابهار آغاز شده است.
تولید سالانه 10 میلیون تن محصولات فولاد در چابهار پیش بینی شده است و در فاز نخست این مجتمع احداث کارخانه احیاء به ظرفیت 2 میلیون تن تولید آهن اسفنجی در سال انجام خواهد شد.
در محدوده فعالیت کارخانه فولاد مکران انجام عملیات طراحی ابنیه ساختمانی و صنعتی مورد نظراست که در زمینه انجام عملیات اولیه، موقت و اصلاح ابنیه های کارفرما پیشرفت خوبی داشته است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار اظهار داشت: مجمع فولاد مکران با هدف اشتغالزایی و توسعه در حال ساخت است و هم اینک بیش از 14 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
عبدالرحیم کردی افزود: هم اینک 2 هزار مترمکعب بتن ریزی فنداسیون ریفرمر و چهار هزار و 200 مترمربع بتن ریزی فنداسیون کوره انجام شده است.
وی بیان کرد: چابهار با موقعیت مناسب و همجوار آبهای آزاد اقیانوس هند پیوند دهنده بازارهای قفقاز، شرق اروپا و آسیای میانه است که با تکمیل ظرفیت هشت و نیم میلیون تنی فولاد قادر به ایفای نقش ملی می شود.
وی با بیان اینکه چابهار دارای موقعیت مناسبی برای سرمایه گذاری است، خاطرنشان کرد: سرمایه گذاران در چابهار از معافیت های مالیاتی و گمرکی 20 ساله برخوردار هستند.
وی ادامه داد: ثبت حدود سه هزار و 200 شرکت داخلی و خارجی برای سرمایه گذاری در محدوده منطقه آزاد چابهار نشان دهنده حضور مناسب فعالان اقتصادی است.
وی از همه سرمایه گذاران داخلی و خارجی برای فعالیت تجاری و اقتصادی در منطقه آزاد چابهار دعوت کرد.