جدیدترین اخبار :
  • اعضای هیئت مدیره سازمان‌های مناطق آزاد چابهار و دوغارون انتخاب شدند
  • پای تاجیکستان به چابهار و کریدور شمال-جنوب باز می‌شود
  • مقایسه عملکرد شاخص‌های ۹ ماهه اول سال ۱۴۰۳ با مدت مشابه در سال ۱۴۰۲
  • مکران کجاست؟
  • سواحل مَکُران نیازمند زیرساخت‌های اینترنتی برای توسعه اقتصاد دریا محور است
مدیرعامل منطقه آزادچابهار عنوان کرد:

فعال‌سازی کریدور شرق ثروت چند میلیارد دلاری برای کشور ایجاد می‌کند

اقتصادی | تاریخ خبر : 2/05/06 | تعداد بازید :898
مدیرعامل منطقه آزاد تجاری - صنعتی چابهار گفت: کریدور شمال - جنوب یا کریدور شرق که خاستگاه آن از بندر چابهار شروع می‌شود ثروت چند میلیارد دلاری برای کشور از محل ترانزیت و لجستیک به همراه دارد که یک کار هوشمند، علمی و درست در حوزه زیرساخت‌های آن باید انجام و پس کرانه برای این حجم از ترانزیت فراهم شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار امیر مقدم روز جمعه در گفت و گو با ایرنا اظهارکرد: چابهار در استان سیستان و بلوچستان با وجود ظرفیت‌های بالقوه بسیار، کاستی های زیادی در توسعه یافتگی دارد که بالفعل کردن این ظرفیت ها و تولید ثروت نیازمند تلاش وافر است.

وی بیان کرد: منطقه آزاد چابهار ۸۲ هزار هکتار وسعت دارد که ۳۳ روستا و شهر چابهار را به عنوان تنها بندر اقیانوسی کشور در اختیار دارد، این منطقه از ۲ اسکله سازمان یافته در بندر شهید بهشتی و بندر شهید کلانتری برخوردار است.

رییس هیات مدیره و مدیرعامل منطقه آزاد تجاری - صنعتی چابهار گفت: ۸۰ تا ۹۰ هزار میلیارد ریال طرح عمرانی و زیربنایی در منطقه آزاد چابهار تعریف شده و اکنون در حال اجرا است.

وی افزود: از دانش و توانایی پیمانکاران ایرانی در مراحل طراحی، مدیریت و اجرای طرح‌های عمرانی چابهار بهره گرفته شده، این طرح‌ها به توسعه یافتگی در حوزه زیرساخت‌های این منطقه ختم می شود که باید بسته های فرهنگی و اجتماعی در کنار آن وجود داشته باشد.

مقدم بیان کرد: این در حالی است که مردم ساحل نشین چابهار انتظار دارند که این منطقه را خوب و باشکوه متناسب با انتظارات از آن بسازیم.

وی ادامه داد: بر اساس طرح جامعی که در منطقه چابهار تعریف شده، صنایع سنگین و متوسط، صنایع گردشگری، مسکونی و اقامتی قرار گرفته‌اند تا بتوان با بهره‌گیری از قوانین مترقی، به سرعت به سمت آن مدینه فاضله و رنج گشایی از گنج پنهان چابهار حرکت کرد.

رییس هیات مدیره منطقه آزاد تجاری- صنعتی چابهار با اشاره به بازتعریف ماموریت‌ها و راهبردها و سیاست گذاری‌ها در منطقه آزاد چابهار گفت: ماموریت ما این است که چابهار را به یک منطقه تجاری، صنعتی و ترانزیتی تبدیل کنیم و از جاذبه های گردشگری فراوانی که در آن وجود دارد به عنوان یک مکمل توسعه یافتگی تجاری بهره گیریم تا به عنوان یک قطب گردشگری معرفی شود.

وی اظهار کرد: طرح‌های خوبی هم در جهت محرومیت زدایی چابهار نیز انجام گرفته که از جمله آن آبرسانی به روستای "تیس"، تامین آب آشامیدنی برای منطقه مرزی ریمدان و رساندن آب از طریق خط انتقالی به طول ۵۴ کیلومتر به مرز است که بیش از ۱۴ پارچه آبادی را از آب بهداشتی و پایدار بهره مند می کند.

مقدم گفت: در این راستا طرح‌هایی برای توسعه یافتگی اسکله "تیس" و افزایش خدمات ورزشی و اجتماعی در آنها، ایجاد استادیوم کریکت و دهکده ورزشی "پیل‌بند" نیز در دستور کار قرار گرفته است که امیدواریم اجرای همه طرح‌ها تا ۲ سال و نیم آینده به اتمام برسد.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل