جدیرترین اخبار :
  • افزایش پرواز های هفتگی فرودگاه چابهار
  • پزشکیان: قرار است از کارشناسان بین المللی برای مشورت دعوت کنیم، به شما اختیارات خواهیم داد
  • قانون اخذ مالیات ارزش‌افزوده در مناطق آزاد، اصلاح می‌شود/ اجرای مولدسازی دارایی‌های دولت با برنامه‌ریزی جدید/ مناطق آزاد را به دوران اوج خود می‌رسانیم
  • حضور مدیرعامل منطقه آزاد چابهار در خبرگزاری فارس
  • ریگی: مطالعات کریدور ایران و افغانستان تکمیل شده است
عبدالرحیم کُردی:

آواها و نواهای گوشه گوشه این سرزمین از اصالت مردمانش حکایت دارد و بلوچستان همیشه میراث‌بان اصالت ایرانی بوده است

گردشگری | تاریخ خبر : 97/06/12 | تعداد بازید :2691
مديرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار در اختتاميه جشنواره موسيقی حماسی كمالان خبر از برگزاری اين مراسم در سال آينده داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار در اختتامیه جشنواره موسیقی حماسی کمالان خبر از برگزاری این مراسم در سال آینده داد.
اولین جشنواره ملی موسیقی حماسی ملاکمالان هوت شب گذشته با رونمایی از تمبر یادبود ملاکمالان هوت، اسطوره موسیقی بلوچستان به پایان رسید.
این جشنواره که با همکاری سازمان منطقه آزاد چابهار و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان برگزار شده بود، بناست هر سال به مناسبت پاسداشت و نگاهداشت موسیقی نواحی مناطق مختلف ایران در بلوچستان برگزار شود.
عبدالرحیم کردی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار، با اعلام خبر آغاز به کار دبیرخانه دائمی جشنواره ملی موسیقی حماسی ملاکمالان، گفت: موسیقی روایت زندگی هر جامعه‌ای است و زندگی هر جامعه‌ای حاصل آواها و نواهای آن است.
او ادامه داد: با دیدن هر اجرا از گروه‌های مختلف تصور کردم چه اندازه تشابه و مشترکات میان اقوام ایرانی وجود دارد.
کردی تاکید کرد: باید ریشه و اصالت را به خوبی بشناسیم و بدانیم و از آن روایت کنیم. موسیقی امکان روایت‌های زندگی گوشه گوشه مردم ایران است.
مدیر عامل منطقه آزاد با اشاره به اینکه در یکی از مناطق کهن چابهار کویی به نام ملاکمالان برای زنده نگاه داشتن یاد و بزرگداشت او نامگذاری خواهد شد، افزود: بلوچستان به عنوان بخشی از این سرزمین افتخارات، میراث‌دار و میراث‌بان خوبی برای ریشه این کشور بوده است. در این سرزمین تلاش شده از ناموس چه خاک بوده چه فرهنگ و هنر حفاظت شود.
او گفت: اختتامیه این جشنواره آغاز دومین جشنواره ملی موسیقی حماسی ملاکمالان هوت در سال ١٣٩٨ است.
در آیین اختتامیه این جشنواره گروه‌های مختلفی از سراسر ایران به اجرای موسیقی حماسی از نواحی مختلف ایران پرداختند.
گروه موسیقی لیانا از بوشهر، گروه موسیقی ایستم از خراسان شمالی، گروه‌هایی از لرستان و گروهی از عشایر بختیاری و همچنین گروهی از شبستر به رهبری عاشیق احد علیشاه، به اجرای زنده موسیقی پرداختند.
در جریان برگزاری این جشنواره همچنین چندین گروه از نوازندگان موسیقی نواحی سیستان و بلوچستان حضور داشتند.
همچنین عبدالغفور جهاندیده، زبان‌شناس بلوچ در این مراسم با تاکید بر حفظ فرهنگ و زبان بلوچ خواستار ثبت و مستند‌سازی اصول موسیقایی این سرزمین کهن شد.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل