جدیرترین اخبار :
  • گردهمایی نمایندگان ولی‌فقیه در جنوب شرق کشور به میزبانی سیستان و بلوچستان
  • همه موظف به ارائه خدمات به سرمایه گذاران هستیم مناطق آزاد جای جذب سرمایه و بویژه جذب سرمایه گذاری خارجی است
  • تمدن سازی و آبادانی سواحل مَکُران در دستور کار است
  • توسط معاون اول رییس جمهور؛ تصویب‌نامه مجوز ورود خودروهای نو به مناطق آزاد ابلاغ شد
  • گزارش اقدامات مناطق آزاد در توسعه اقتصاد دریا محور

۱۰ هزار بسته آموزشی میان دانش‌آموزان محروم جنوب استان توزیع می‌شود

گردشگری | تاریخ خبر : 97/07/05 | تعداد بازید :3175
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: ۱۰ هزار بسته آموزشی تا نیمه مهرماه میان دانش‌آموزان محروم جنوب استان توزیع می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار عبدالرحیم کردی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در چابهار اظهار داشت: سیستان و بلوچستان محروم‌ترین استان ایران از نظر شاخص‌های آموزشی است و منطقه آزاد چابهار در راستای مسولیت‌های اجتماعی خود را موظف به کمک به مناطق هم‌جوار کرده است.

وی افزود: با توجه به محرومیت جدی و عمقی آموزشی در روستاهای بلوچستان، موسسه مردم نهاد سفیر مهربانی به‌منظور هدایت کمک‌های آموزشی و تحصیلی به دانش‌آموزان محروم بلوچستان در منطقه آزاد چابهار تشکیل شده است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار تصریح کرد: با کمک، همکاری و همیاری ارگان‌ها، بانک‌ها، فعالان اقتصادی و موسسه‌های مردم نهاد سراسر ایران و هم‌چنین کارمندان و مدیران سازمان منطقه آزاد چابهار، 10 هزار بسته آموزشی به موسسه مردم نهاد سفیر مهربانی هدایت شده و به‌مراتب تا نیمه مهرماه در روستاها و مناطق محروم سراسر بلوچستان توزیع خواهد شد.

کردی با بیان اینکه تاکنون 5 هزار بسته آموزشی توسط "‌کمپین راه رشد‌" به چابهار رسیده و در روستاهای محروم درحال توزیع است؛ گفت: در تلاشیم تا با مشارکت فراگیرتر موسسه‌ها، بانک‌ها و ارگان‌ها، 10 هزار بسته را به 15 هزار بسته افزایش دهیم؛ هرچند محرومیت در بلوچستان و مدارس کپری بیش‌از این‌هاست و نیاز به نگاه جدی‌تری دارد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار خاطرنشان می‌کند: دوستداران کمک و مهربانی می‌توانند بسته‌های آموزشی، کیف، کفش و لباس‌های مدرسه‌ای خود را به موسسه مردم نهاد سفیر مهربانی منطقه آزاد چابهار برسانند و در این حرکت خداپسندانه سهیم شوند.

سیستان و بلوچستان از نظر شاخص‌های کمی و کیفی آموزشی به گواه آمار وزارت آموزش و پرورش محروم‌ترین استان ایران است؛ بسیاری از روستاهای پرجمعیت بلوچستان فاقد مدرسه است و یا دانش‌آموزان در مدارس کپری و یا تخریبی و ناایمن درس می‌خوانند. به گفته مدیرکل توسعه، تجهیز و نوسازی مدارس سیستان و بلوچستان؛ حداقل 10 هزار کلاس درس تخریبی و ناایمن در این استان وجود دارد.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل