به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد چابهار"علی رجبی"افزود: ایجاد درآمد پایدار برای منطقه آزاد چابهار، گسترش صنایع پاییندستی فولاد، حضور تولیدکنندگان در منطقه، تقویت بخش خصوصی جهت ارتقاء و افزایش صادرات و صادرات مجدد از محورهای مهم این نشست بودند.
وی اضافه کرد: مدیریت بازرگانی سازمان منطقه آزاد چابهار در راستای محورهای یادشده تحقیقات گستردهای را در برنامه کاری خود قرار داده و شناسایی و ایجاد ارتباط با سندیکای تولیدکنندگان لوله و پروفیل فولاد ایران در اولویت دستور کار قرار گرفت.
مدیر امور بازرگانی سازمان منطقه آزاد چابهار بیان کرد: دبیر و اعضای انجمن سندیکای پروفیل و لوله ایران، معرفی تسهیلات کالای تجاری، امکانات بندری، تسهیلات برای سرمایهگذاران و تولیدکنندگان اهم از معافیت مالیاتی و ارزشافزوده و ...، امکان حملونقل نسبت به سایر بنادر را موردبحث و بررسی قراردادند.
شایانذکر است بالغبر ۱۳۶ کارخانه کوچک، متوسط و بزرگ عضو سندیکا بوده و در بخش خصوصی و تعاونی فعالیت دارند که ظرفیت اسمی تولیدات کارخانههای عضو سندیکای بیش از ۵.۱۸ میلیون تن هست که در صنایع نفت و گاز و پتروشیمی و آبفای کشور و خطوط انتقالی سراسری و صنایع کشاورزی و صنایع روشنایی و تجهیزات ایمنی راهها و مبلمان شهری و صنعت ساختمان و صنایع خودروسازی سبک و سنگین و صنایع مادر دیگر استفاده میشود.