جدیرترین اخبار :
  • منطقه آزاد چابهار متعهد به حفظ و مرمت آثار تاریخی و فرهنگی است، سالانه بیش از یک میلیون گردشگر به چابهار و سواحل مَکُران سفر می‌کنند
  • ارائه گزارش آمار صادرات و واردات در وبسایت رسمی تمامی سازمان‌های مناطق آزاد کشور
  • رایزنی ایران و هند با محوریت غزه و بندر چابهار
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و سازمان فناوری اطلاعات ایران
  • دبیر دولت طی بخشنامه‌ای صدور هرگونه مقرره توسط دستگاه‌های اجرایی در ارتباط با مناطق آزاد را منوط به هماهنگی با دبیرخانه شورای عالی نمود‌.
سفیر هند در ایران تاکید کرد:

تشریح تعهدات ۵۰۰ میلیون دلاری هندی‌ها

اقتصادی | تاریخ خبر : 97/09/10 | تعداد بازید :3064
سفیر جمهوری هندوستان در ایران، تاکید کرد: کلیه فعالیت‌ها و سفارش‌های مربوط به سرمایه‌گذاری در بندر چابهار از سوی سازمان بنادرودریانوردی جمهوری اسلامی ایران و طرف هندی در حال انجام است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان بنادرودریانوردی، سوراب کومار در مورد تعهد ۵۰۰ میلیون دلاری هندوستان برای توسعه چابهار و نیز سرمایه‌گذاری ۱,۵ میلیارد دلاری جهت ساخت مجموعه‌ای متشکل از جاده و راه‌آهن در منطقه چابهار، اظهار کرد: هند از این بندر برای صادرات ۱۱۰ هزارتن گندم به افغانستان استفاده کرده است و حدود ۴۵میلیون‌دلار تجهیزات را در این بندر نصب خواهد کرد.

وی ادامه داد: علاوه بر این خط اعتباری ۱۵۰ میلیون‌دلاری برای بندر چابهار اختصاص داده خواهد شد تا درمجموع به رقم ۵۰۰‌میلیون‌دلار در نظر گرفته‌شده برای توسعه چابهار، دست‌یابیم.

سفیر جمهوری هند در ایران تاکید کرد: همه فعالیت‌ها و سفارش‌ها از طریق سازمان بنادرودریانوردی جمهوری اسلامی ایران و نیز طرف هندی در حال انجام و مسائل مرتبط در حال پیگیری است.

کومار با اشاره به این‌که ماه گذشته جلسه مهمی در سطح معاونان وزرای ایران، هند و افغانستان به‌منظور پیگیری اجرای تعهدات مربوط به چابهار در زمینه ترانزیت و حمل‌ونقل برگزار شد، گفت: منتظر جلسه‌ای هستیم که قرار است در ماه دسامبر برای پیگیری مسائل مربوط به چابهار در ایران انجام شود.

سفیر جمهوری هندوستان در ایران هم‌چنین در مورد مکانسیم های طراحی‌شده به‌منظور تبادلات مالی دو کشور در چابهار از طریق روپیه و ریال و نیز برنامه‌های مدنظر به‌منظور پیمان پولی دوجانبه و حذف دلار از معاملات بین دو کشور، گفت: دفعه قبلی نیز که تحریم‌ها علیه ایران انجام شد، ما مکانیسم مالی مبتنی بر روپیه را برای ارتباطات تجاری با ایران داشتیم و اخیرا نیز قرارداد جدیدی را در این زمینه مدنظر قرار داده‌ایم که بتوانیم از روپیه برای تبادلات تجاری خود استفاده کنیم و امیدوار هستیم ایران به این مکانیسم مالی توجه ویژه‌ای داشته باشد و بتوان به تقویت روابط تجاری و اقتصادی بین دو کشور کمک کرد.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل